Dropbox update aduce o multitudine de functii noi

Dropbox iOS 8

Dropbox este aplicatia celui mai popular serviciu de stocare de fisiere disponibil pentru terminale mobile sau desktop-uri, iar in cursul acestei dupa-amiezi compania care l-a creat a lansat o actualizare pentru aplicatia disponibile in App Store. Noua versiune a aplicatiei compatibile cu iPhone, iPad si iPod Touch aduce 4 functii majore noi, prima dintre ele permitandu-ne sa comentam fisierele noastre si ale prietenilor folosind caracterul @ pentru a-i integra in discutii.

  • Comment directly on your files, and bring others into the discussion with @mentions!
  • New Recents tab gives you an up-to-date look at all your recent activity
  • 1Password login extension support to create or access a 1Password vault
  • Behind the scenes changes to make the app more reliable

Mai departe avem un nou tab numit Recents, Recente, in care putem vedea cele mai recente fisiere accesate si eventual editate de catre noi, totul in ideea de a putea tine pasul cu toate modificarile facute. Continuand, Dropbox are acum integrat suport pentru celebrul sistem 1Password, astfel ca putem crea in aplicatia cu acelasi nume o intrare cu contul de utilizator si parola Dropbox pentru a le folosi la logarea in aplicatia Dropbox.

In final avem rezolvari ale problemelor generale ale aplicatiei si imbunatatirea performantelor, aplicatia Dropbox fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, in App Store.