Apple Watch – ecranul se detaseaza de carcasa

La lunga lista de probleme Apple Watch adaugam astazi una noua care are la baza faptul ca ecranul ceasului inteligent se poate detasa de carcasa in timpul utilizarii, acest defect fiind greu de imaginat intr-un produs de acest gen. In clipul video de mai sus aveti un utilizator care confirma faptul Apple a recunoscut existenta problemei si ca schimba unitatile afectate, el demonstrand cutia in care este trimisa unitatea de schimb.

Daca Apple Watch Sport este livrat initial intr-o cutie nu chiar atat de atractiva pentru utilizatori, unitatile de schimb sunt livrate de catre Apple intr-o cutie alba, patrata, similara cu cea conceputa pentru livrarea Apple Watch din otel inoxidabil. Diferenta sta totusi in faptul ca in cazul unei unitati de schimb pentru Apple Watch Sport cutia este mai subtire, dar ea arata totusi mult mai bine decat cea pentru unitatile cumparate.

Desi oficial Apple nu vinde Apple Watch fara o curea, bratara sau catarama atasata, existenta acestor cutii ar putea da de inteles ca in viitorul nu foarte indepartat cei din Cupertino ar putea vinde produsul separat. Avand in vedere ca si cutia in sine arata mai bine decat cea folosita pentru unitatile cumparate din magazine, nu ar fi greu de crezut ca Apple le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a cumpara ceasul separat de orice accesorii.

Trecand peste cutia conceputa de catre Apple pentru unitatile de schimb ale Apple Watch, problema separarii ecranului de carcasa pare sa aiba la baza o substanta adeziva ineficienta folosit de catre cei din Cupertino pentru ceas. Dupa cum puteti vedea din clipul video de mai sus, separarea nu este una severa si ceasul continua sa functioneze in ciuda acestei probleme, asa ca utilizatorii pot beneficia de functiile sale pana la inlocuire.

Pana acum problema nu a fost documentata in detaliu de catre cineva, insa avand in vedere ca avem si un clip video in care ea este prezentata, probabil vom vedea mai multe informatii in viitor. Din pacate acum nu auzim pentru prima oara despre probleme cu substanta adeziva folosita pentru montarea ecranelor pe carcasa vreunui produs Apple.