Plants vs. Zombies 2 Birthdayz celebreaza 6 ani de existenta a jocului (Video)

Plants vs. Zombies 2 Birthdayz este un update lansat in cursul zilelor trecute in App Store pentru celebrul joc Plants vs. Zombies 2, ela vand rolul de a marca 6 ani de existenta a seriei care a generat zeci de milioane de descarcari din App Store de-a lungul timpului. Acum 6 ani de zile Plants vs. Zombies era lansat pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, oferindu-le acestora posibilitatea de a distruge zombies cu ajutorul binecunoscutelor plante.

  • Bloom and doom… and cake! Plants vs. Zombies is turning 6. Celebrate with Birthdayz Parties, May 5 – 14. Plus, check out the Travel Log feature for exciting Quests. The update includes:
  • FREE WORLD KEY for all players
  • 8 zombies dressed in their Birthdayz best
  • Guaranteed Gems with every win
  • 5 limited-time collectible costumes for party-ready plants
  • New Travel Log Beta – complete Quests to earn points and prizes

Conform dezvoltatorilor, in perioada 5 – 14 mai in Plants vs. Zombies 2 vor fi organizate o serie de petreceri aniversare in care utilizatorii vor putea accesa toate lumile concepute de catre dezvoltatori. Mai mult decat atat, 8 dintre zombii pe care ii intalniti in misiuni vor fi special imbracati pentru petrecere, astfel ca veti avea parte de o experienta interesanta intr-un joc foarte popular pentru terminale mobile.

Plants vs. Zombies 2 este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.