Totul se schimba cu iPad!

Totul se schimba cu iPad - iDevice.roTotul se schimba cu iPad este denumirea unei noi campanii de promovare pentru tableta conceputa de catre compania Apple, ea avand rolul de a atrage atentia asupra produsului ale caror vanzari sunt intr-o continua scadere. Apple a creat inclusiv un website special pentru intreaga campanie, iar in el listeaza aplicatiile din App Store care reusesc sa schimbe modul in care traiesc oamenii in viata de zi cu zi, iar ieri v-am povestit despre modul in care Apple Watch ajuta persoanele cu deficiente de vedere si auz.

Initial compania Apple pune accent pe modul in care tableta este folosita de catre micile afaceri si mediul educational, insa de acolo exemplele variaza, Apple prezentand o multitudine de accesorii si aplicatii care schimba viata oamenilor. De la realitate augmentata si pana la modul in care oamenii comunica unii cu altii, invata lucruri noi sau isi desfasoara activitatea de afaceri, Apple listeaza modurile in care iPad le imbunatateste viata.

iPad can change the way you do things every day. Take on a new project, pick up a new skill, or start a new hobby. We put together some of our favorite apps and ideas to help you get started. You’ll be amazed what you’re capable of with iPad as your sous-chef. Make prep a little easier, master new culinary techniques, and explore recipes that inspire you. No matter your age, iPad is a powerful and engaging tool for learning. Explore new passions, dive deeper into the subjects you’re already studying, or discover a hidden potential.

 

Pentru fiecare tip de activitate in aprte compania Apple a creat catre un microsite in care ofera informatii detaliate cu privire la aplicatiile si accesoriile grozave pentru iPad, astfel ca puteti invata cum sa gatiti mai bine, cum sa invatati mai usor, cum sa va redecorati casa si multe altele. Practic Apple se foloseste din nou de aplicatiile dezvoltatorilor pentru a demonstra cat de grozave sunt tabletele sale si va recomand sa urmariti tot ceea ce prezinta ea.

https://www.youtube.com/watch?v=SgxsmJollqA

3 COMENTARII