Samsung Galaxy S6 cu baterie umflata a fost livrat unui client

Samsung Galaxy S6 cu baterie umflataSamsung Galaxy S6 cu baterie umflata a fost livrat unui client din Coreea de Sud zilele trecute, persoana sperand sa primeasca o versiune functionala a celui mai recent smartphone Samsung, insa din pacate s-a ales cu ceea ce vedeti in imaginea de mai sus. Este cat se poate de clar ca bateria respectiva este aproape de a exploda si a lua foc, astfel ca utilizatorul probabil ar fi suferit si vatamari corporale daca s-ar fi jucat cu el in starea actuala.

Dupa cum era de asteptat in cazuri de acest gen, ecranul a fost separat de carcasa de catre bateria care s-a umflat cu aproximativ 50% peste dimensiunile sale normale, astfel ca vorbim despre o componenta livrata defecta direct din fabrica. E putin probabil ca acest Samsung Galaxy S6 cu baterie umflata sa fi suferit in timpul transportului vreun soc suficient de mare pentru a genera o umflare atat de puternica a bateriei, deci singura explicatie logica este faptul ca a fost asamblat cu o unitate defecta.

 

In fata acestui Samsung Galaxy S6 cu baterie umflata, compania coreeana a consimtit inlocuirea sa fara prea multe discutii, astfel ca utilizatorul a primit o unitate noua fara vreun defect in doar cateva zile. In ciuda acestui lucru, livrarea unui Samsung Galaxy S6 cu baterie umflata reprezinta o problema destul de grava pentru o companie atat de mare care incearca sa isi creasca vanzarile si profitul cu aceasta serie de smartphone-uri.

Samsung Galaxy S6 cu baterie umflata 1

Desigur ca nicio companie nu lanseaza doar produse perfecte pe piata, insa pana acum compania Apple nu a livrat vreun iPhone cu baterie umflata direct din fabrica si probabil nici nu o va face, avand in vedere riguroasele verificari facute inaintea ambalarii produselor. In cazul terminalelor iPhone majoritatea problemelor cu bateriile umflate si explodate au avut loc dupa cativa ani de utilizare, sau in cazul folosirii de accesorii neautorizate.