DataMan Next monitorizeaza traficul de internet pe iPhone, este disponibila la REDUCERE

Dataman Next

DataMan Next monitorizeaza traficul de internet pe iPhone sau tabletele iPad, fiind una dintre extrem de putinele aplicatii ale App Store care este capabila sa ofere statistici destul de exacte, inclusiv intr-un widget al Notifications Center. DataMan Next are un design intuitiv si punctul sau forte este afisarea informatiilor intr-un format usor de inteles si bine structurat, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus.

Chiar daca DataMan Next monitorizeaza traficul si ofera informatii in timp real privind utilizarea, trebuie sa fiti constienti de faptul ca operatorii de telefonie mobila nu tarifeaza sau contorizeaza intotdeauna traficul masurand numarul de MB consumati de catre voi, ci numarul de KB, iar unele sesiuni de cativa KB pot fi contorizate cu mai mult trafic decat v-ati fi asteptat.

YOUR WEAPON AGAINST OVERAGE. IN ITS MOST ADVANCED FORM EVER. BEAUTIFUL DESIGN. DATAMAN GIVES THE KEY STATISTICS YOU NEED MOST IN AN INCREDIBLY CLEAN INTERFACE. IT’S SO EASY TO TRACK YOUR DATA USAGE. SMART FORECAST. THE NEW INTELLIGENT FORECAST PREDICTS IF YOU’LL STAY WITHIN YOUR DATA CAP. AND TELLS YOU IN GORGEOUS COLORS. REAL-TIME PRECISION. DATAMAN GETS YOUR LATEST STATISTICS DIRECTLY FROM IOS. YOU’LL ALWAYS KNOW EXACTLY HOW MUCH DATA YOU USE.

  • Track cellular (LTE/4G/3G) and Wi-Fi 
  • Four custom threshold alerts
  • View past usage by bill cycle
  • Work with all carriers
  • Stunning themes

  Partea interesanta este ca in baza unui algoritm special, DataMan Next este capabila sa faca o prognoza privind traficul pe care urmeaza sa il consumati pe masura ce o utilizati, astfel ca puteti sti din timp daca este cazul sa va limitati sau nu. Dataman Next functioneaza atat cu retele 3G/4G, cat si cu retele WiFi, ea fiind disponibila pentru DOWNLOAD la REDUCERE, 0.99 euro fata de 1.99 euro in mod normal, in App Store.