Primul articol despre Apple publicat intr-un ziar american apare intr-o serie de imagini

Primul articol despre Apple intr-un ziarPrimul articol despre Apple publicat in anul 1977 in revista Kilobaud este prezentat astazi intr-o serie de imagini de arhiva care nu au mai fost vazute pana acum, ele prezentand atentia de care a avut atunci parte Steve Jobs si a asa tanara companie. Dupa cum probabil va imaginati deja, in acest articol se vorbeste despre modul in care Apple reusea sa le aduca oamenilor calculatoare utile ce erau mai ieftine decat cele vandute de catre companii mult mai mari, marturii ale partenerilor ajutand la cresterea credibilitatii companiei.

Steve Wozniak a confirmat faptul ca acesta este primul articol scris in vreo publicatie americana despre compania Apple si asta cu mult inainte ca Apple sa ajunga faimoasa in toata SUA drept compania care produce PC-uri pentru omul de rand. Articolul este destul de lung si prezinta o multitudine de aspecte ce tin de modul in care sunt produse calculatoarele APple, dar si tipurile de persoane care cumpara asemenea masinarii pentru utilizare zilnica.

Rich Travis of Sunshine Computer Company in Southern California reports he sold ten Apples in three weeks … his customers were looking for a complete, ready-to-run system that was inexpensive. Because the system is really easy to buy and use, the system may well be in the homes of several hundred hobbyists within a few months.

Interviul pentru publicatie a fost acordat cand Apple inca functiona din garajul familiei Jobs, asta intampladu-se la 3 ani de la crearea initiala a companiei si trimiterea primului Mac spre vanzare catre un magazin partener. Puteti citi articolul integral aici si sunt sigur ca veti gasi o multitudine de detalii interesante in el.

Primul articol despre Apple intr-un ziar 1

Primul articol despre Apple intr-un ziar 2

Primul articol despre Apple intr-un ziar 3