Scott Forstall vorbeste despre noile produse Apple

Scott Forstall AppleScott Forstall vorbeste despre Apple si noile produse ale sale la aproape un an de zile distanta din momentul in care a fost fortat sa paraseasca pozitia de vicepresedinte senior al companiei americane. Scott Forstall a condus timp de cativa ani de zile divizia care dezvolta iOS-ul pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa decesul lui Steve Jobs l-a lasat fara prea multi prieteni in cadrul Apple.

Pentru ca Scott Forstall s-a impotrivit unei multitudini dintre schimbarile pregatite de catre compania americana pentru iOS 7, ca aplicatia Maps din iOS 6 a avut numeroase probleme si iPhone 5 nu a avut, parte de o lansare lina, Tim Cook a decis sa il inlature de la conducerea diviziei care dezvolta iOS, Jony Ive si Craig Federighi preluandu-i sarcinile.

De atunci si pana acum Scott Forstall nu a vorbit in vreun interviu despre compania Apple, insa recent a facut-o si acum discutam despre ceea ce a avut el de spus. In interviul acordar unei publicatii americane, Scott Forstall a declarat ca este mandru de miile de persoane cu are a lucrat in cadrul Apple si cu care a ramas, in cea mai mare parte, prieten.

Asked about the split, Mr. Forstall said he was “so proud of the thousands of people I worked with [at Apple] and with whom I remain friends. I am delighted that they continue to turn out great and beloved products.”

Mai mult decat atat, el este mandru de faptul ca Apple continua sa dezvolte produse grozave pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa era normal ca asemenea laude sa vina din partea sa, in ciuda plecarii controversate pe care a avut-o in 2014. Scott Forstall este in momentul de fata consilier pentru cateva companii americane, Snapchat fiind una dintre ele, insa separat de activitatea din domeniul tehnologic, el s-a ocupat inclusiv de productia unei piese de treatru pentru Broadway.