10 produse Apple despre care nu ai stiut vreodata

10 produse Apple despre care nu ai stiut vreodataApple a lansat o multitudine de produse de-a lungul timpului, insa dintre toate acestea, 10 sunt atat de rare incat probabil nici macar nu ai stiut vreodata ca ele au fost create, dar astazi vei afla care sunt ele si ce reprezinta. Majoritatea acestor produse au fost create in serii extrem de limitate si unele nici macar nu au fost vandute publicului larg, asa ca in anumite situatii e normal sa nu fi stiut ca ele au existat vreodata.

Sub fiecare poza aveti si explicatia produsului companiei Apple, majoritatea imaginilor fiind publicate de-a lungul timpului de catre diverse persoane care fie le-au detinut, fie au contribuit la crearea lor.

accesoriu agatat de perete Apple
Un obiect ce poate fi agatat pe perete, el fiind creat intr-o editie limitata de 25 de bucati, Myra Burg producand manual fiecare produs, ele fiind vandute printr-un catalog la pretul de 350 de dolari bucata.

10 produse Apple despre care nu ai stiut vreodata

Mac aniversar 20 ani TAM
TAM, sau twentieth anniversary Mac, este un Mac special creat pentru cea de-a 20-a aniversare a companiei Apple, el fiind lansat in anul 1997 la pretul de 7499 dolari, fiind unul dintre primele proiecte ale Jony Ive.
Apple IIGS "Woz Edition" Mac
Cunoscut sub denumirea Apple IIGS “Woz Edition”, Mac-ul din imagine a fost creat pentru cea de-a 10-a aniversare a companiei Apple, 50.000 de bucati fiind fabricate semnatura lui Steve Wozniak, co-fondator Apple, fiind gravata pe carcasa.
The Apple Collection accesorii pentru casa
The Apple Collection este o colectie de accesorii pentru casa creata special de catre Apple, ea continand un briceag elvetian, o umbrela, un prosop, o cana si un ceas.
linie de imbracaminte Apple
Despre linia de imbracaminte Apple v-am vorbit intr-un articol anterior, Apple vanzand in magazinele sale pantaloni, bluze, tricouri, hanorace, sepci si multe altele.
casti earpods din aur
Castile EarPods din aur au fost create de catre Jony Ive pentru o campanie Product Red, ele fiind vandute la o licitatie pentru suma de 461.000 de dolari.
Apple Watch aur bratara Link aur Beyonce
Pentru unele vedete importante, precum Beyonce, Karl Lagerfeld sau Kanye West, compania Apple a creat o bratara Link din aur pentru Apple Watch din aur, acestea nefiind vandute in magazine.
Mac Pro rosu
Singurul Mac Pro rosu a fost creat de catre Jony Ive in anul 2013 pentru organizatia RED, el fiind vandut la pretul de 977.000 de dolari, suma fiind donata in scopuri caritabile.
iPod U2
Pentru cea de-a patra generatie a iPod compania Apple a creat o versiune speciala a produsului sau impreuna cu U2, el fiind vandut in magazinele din lumea intreaga.
Apple Watch coroana digitala rosie
Singurul Apple Watch cu o coroana digitala rosie a fost vazut la mana lui Tim Cook, compania Apple nepermitand deocamdata modificarea culorii acestei componente a ceasului sau.