Bateria iPhone 6S va fi mai buna

bateria iPhone 6SBateria iPhone 6S va fi mai buna, asta va spun de la inceputul acestui articol, iar in cele ce urmeaza va voi explica de ce cred eu ca Apple va continua sa ofere o autonomie imbunatatita pentru terminalele sale, din multiple puncte de vedere. Inainte de a incepe trebuie sa va spun ca afirmatia bateria iPhone 6S va fi mai buna nu are neaparat la baza faptul ca iPhone 6S va avea o baterie de capacitate mai mare, desi cred cu tarie acest lucru, ci si faptul ca autonomia in sine va fi mai buna.

Inainte de a citi informatiile privind bateria iPhone 6S, va recomand sa cititi un articol publicat zilele trecute in vare va vorbeam despre specificatiile tehnice iPhone 6S, asa cum le-a prezis un analist asiatic.

Bateria iPhone 6S va fi de capacitate mai mare

Cei 8 ani de existenta a iPhone ne-au demonstrat faptul ca Apple are in mod constant obiceiul de a oferi autonomie mai buna si baterii de capacitate mai mare pentru smartphone-urile sale, iar bateria iPhone 6S nu va fi diferita. An dupa an compania Apple a implementat baterii de capacitate mai mare in iPhone-urile sale, fie ca a fost vorba despre cresteri de doar cativa zeci de mAh, sau de cateva sute de mAh, ele au existat.

In general imbunatatirile cele mai mari s-au vazut la trecerea de la o numerotare principala la alta si nu la actualizarile intermediare, astfel ca bateria iPhone 6S va avea o capacitate marginal mai mare fata de cea a iPhone 6. Daca in iPhone 6 exista o baterie de 1810 mAh, ma astept ca bateria iPhone 6S sa aiba aproximativ 1900 mAh, insa nu cu mult mai mult de atat, Apple axandu-se acum in principal pe eficientizarea consumului de energie.

Compania Apple nu a acordat o foarte mare atentie cresterii substantiale a capacitatii bateriilor terminalelor sale, grija sa de a reduce grosimea acestora fortand-o sa pastreze bateriile la capacitati moderate.

Bateria iPhone 6S mai buna cu un consum de energie eficient

baterie iPhone 6S feat

Va spuneam zilele trecute ca iPhone 6S va avea un chip A9 triple-core cu 2 GB RAM DDR 4, acesta urmand a fi produs folosind un proces de fabricatie de 14nm, Samsung si TSMC urmand a se ocupa de productie. Utilizarea acestui proces de fabricatie ii va permite companiei Apple sa includa si mai multi tranzistori in chip-urile sale, reducand in pe masura consumul de energie al terminalelor sale, oferind si o autonomie mai buna.

Bateria iPhone 6S va oferi o autonomie mai buna si pentru ca iOS 9 va administra mai eficient energia sa, dar si pentru ca noul chip A9 va consuma mai putina energie multumita componentelor de ultima generatie. Cu fiecare schimbare majora de arhitectura a chip-urilor sale, care are loc anual, Apple a eficientizat substantial consumul de energie sal iPhone sau iPad.

Cresteri de cateva zeci de minute sau ore ale autonomiei bateriei terminalelor iPhone sunt vizibile anual multumita unei cresteri marginale a capacitatii bateriei, dar si a eficientizarii consumului de energie. In aceasta idee, bateria iPhone 6S va fi mai buna in baza celor doua aspecte mentionate anterior, iar aici putem vorbi despre cateva zeci de minute sau o ora de utilizare in plus pentru iPhone 6S, dar nu mai mult.

Practic iOS 9 si tehnologia avansata pentru fabricarea chip-ului A9, si a altor componente adiacente, va conta mai mult decat cresterea capacitatii bateriei iPhone 6S, iar de aceasta imbunatatire puteti fi siguri, indiferent cu cat va creste capacitatea bateriei sau ce zvonuri vor mai aparea.