Iata cum conectezi Moto 360 la iPhone (Video)

cum conectezi Moto 360 la iPhoneCum conectezi Moto 360 la iPhone ? Raspunsul este unul foarte simplu si il poti vedea in clipul video de mai jos, acolo fiind explicata procedura de interconectare a Motorola Moto 360, cu Android Wear, la iPhone sau iPad cu iOS. Clipul video explica in detaliu intreaga procedura pe care trebuie sa urmati, ea implicand instalarea unor aplicatii in Moto 360 sau in iDevice-urile voastre pentru a facilita interconectarea dintre ele in vederea utilizarii.

Oficial Motorola Moto 360 nu se poate conecta la iPhone sau iPad din cauza faptului ca Android Wear nu are implementat suport pentru produsele Apple, insa multumita unor oameni talentati oricine poate face acest lucru. Dupa conectare veti putea face o serie de lucruri destul de simple precum controlarea muzicii, raspunderea la apeluri telefonice si alte cateva task-uri obisnuite, insa nu va ganditi ca veti putea controla functii avansate.

Inainte de a incepe intreaga procedura va trebui sa instalati in Moto 360 aplicatia Wear Connect for iOS din Google Play si in iPhone sau iPad aplicatia BLE Utility din App Store, ele permitand conexiunea prin Bluetooth. Avand in vedere ca vorbim despre produse electronice, exista sansa ca procesul de imperechere al terminalelor sa trebuiasca efectuat de cateva ori pentru a fi finalizat, asa ca trebuie sa aveti suficienta rabdare.

Cei de la Google au promis ca vor oferi suport oficial pentru iPhone sau iPad intr-o actualizare pentru Android Wear, insa deocamdata nu se stie cand va fi ea disponibila, desi inginerii companiei americane lucreaza la finalizarea sa. Pe de alta parte Apple nu are vreun interes ca iDevice-urile sale sa se interconecteze cu alte smartwatch-uri, insa e putin probabil ca cei din Cupertino sa blocheze posibilitatea de a face acest lucru.