Special Ops – primul joc dezvoltat cu Unreal 4 (Video)

Special Ops Unreal 4Special Ops este primul joc pentru iPhone, iPad si iPod Touch care functioneaza in baza motorului grafic Unreal Engine 4, cel mai avansat motor grafic dezvoltat pentru lansarea de jocuri. Conform dezvoltatorilor titlului, jocul este gandit cu grafica demna de jocurile pentru console, creatorii sai ocupandu-se special pentru a ne oferi o experienta vizuala excelenta din toate punctele de vedere.

Special Ops are nu mai putin de 10 misiuni captivante pe care le vom putea parcurge, fiecare dintre ele gandita pentru a ne tine si mai “apropiati” de ecranele terminalelor noastre. Pentru fiecare dintre ele va trebui totusi sa ne folosim intuitia si spiritul strategic pentru a castiga, astfel ca va trebui sa luati deciziile potrivite pentru a avansa cat mai mult in joc.

  • DIVE INTO THE MOST MEMORABLE ACTION THRILLER EVER
  • Feel the story’s dramatic intensity and see both sides of the story.
  • Dominate the battlefield strategically.
  • Fight to discover dark secret by completing 10 captivating missions.
  • EXPERIENCE CONSOLE-QUALITY GRAPHICS AND SOUND
  • Feel the chaos of war with console-like graphics, lifelike animations and dynamic objects.
  • The first FPS title powered by Unreal Engine 4 for iOS.
  • Specially designed for iPhone 5 and above

In Special Ops noi vom avea controlul asupra unui soldat numit Robert Cain, el avand rolul de a isi ucide inamicii in timp ce descopera secretele organizatiei periculoase din care face parte. Pe masura ce avansam in joc vom avea parte de noi si noi obiective, care dintre care mai periculoase, insa peste fiecare va trebui sa trecem pentru a putea ajunge la finalul jocului.

Special Ops is the story of Robert Cain, a special forces officer. Play as Robert Cain and obliterate your enemies as you discover secrets within your own organisation and right every wrong.

Avand in vedere ca Special Ops este dezvoltat in baza Unreal Engine 4, el  functioneaza doar pe terminalele iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 si iphone 6C, asa ca nu il cumparati pentru alte terminale. Special Ops poate fi DESCARCAT din App Store.

2 COMENTARII

  1. Ce e porcaria asta de joc cu grafica de PlayStation si PlayStation 1,..daca jocul asta se bazeaza pe unreal engine 4,atunci ce trebuie sa asteptam,unreal engine 20 ca sa avem jocuri decente:))…parerea mea.