VLC va ajunge pe Apple Watch

VLC Apple WatchVLC va ajunge pe Apple Watch, conform companiei VideoLan, ea avand pregatita o versiune beta a aplicatiei pentru iPhone si iPad care contine suport pentru noul ceas inteligent al celor din Cupertino. In imaginea alaturata aveti versiunea beta trimisa unuia dintre testerii alesi de VideoLan si observati ca lista de schimbari incepe cu mentiunea privind lansarea aplicatiei dedicate Apple Watch, ea permitand controlarea unei diversitati de functii direct de pe ceas.

Prin VLC pentru Apple Watch pot fi controlate optiunile de redare ale clipurilor video, pot fi vizualizate informatii despre clipurile video, poate fi vizualizata libraria multimedia si cam atat deocamdata. Separat noua versiune a aplicatiei VLC va permite vizualizare aunui mini-player in timpul navigarii prin libraria multimedia, si va rezolva o multitudine de alte probleme de functionare.

Printre acestea se numara: inchiderea subita in incercarea de a reda filme dintr-un folder pe iPad, inchiderea aplicatiei cand iesim din ea sau protejarea corecta a librariei cu un cod de siguranta. Nu se stie deocamdata cand va fi lansata noua versiune a VLC in App Store, insa aplicatia VLC for iOS este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.