Apple imbunatateste timpii de livrare ai Apple Watch

Apple Watch timp livrareApple a imbunatatit timpii de livrare ai Apple Watch in decursul ultimelor zile, astfel ca anumite modele ale ceasului inteligent sunt livrate in 5 – 7 saptamani de la plasarea unei comenzi, in loc de luna iulie, asa cum era mentionat anterior. Practic o comanda plasata acum pentru un Apple Watch, in general cele din otel inoxidabil cu diverse bratari de metal, va fi livrata luna viitoare, cel mai probabil pana in data de 15 si nu in luna iulie, asa cum era mentionat pana recent.

Schimbarea nu a fost anuntata oficial de Apple, iar ea se aplica si in cazul celor care au comandat deja un Apple Watch din Apple Store, astfel ca aceste persoane vor beneficia de o livrare mult mai rapida a unei comenzi. Imbunatatirea timpilor de livrare se aplica pentru aproape toate modelele Apple Watch de 42mm, singura exceptie fiind cele cu bratari din otel inoxidabil de culoare neagra, acestea fiind livrate in 6 – 7 saptamani.

Schimbare afecteaza inclusiv unele modele ale Apple Watch Sport, in special cele de culoare gri, aici Apple listand deasemenea timpi de livrare de 5 – 7 saptamani, in locul lunii iulie, asa cum era mentionat anterior. Avand in vedere ca aceste tipuri de produse sunt extrem de cautate, era normal ca timpii de livrare sa fie mari, insa Apple incepe sa acopere cererea de pe piata.

Ieri CEO-ul Quanta, compania care produce Apple Watch pentru Apple, a afirmat ca productia noului ceas inteligent a avut de suferit din cauza problemelor in a angaja oameni pe liniile de productie, dar ca lucrurile s-au rezolvat. Practic acum Quanta functioneaza la capacitate maxima producand Apple Watch, insa efectele se vor resimti complet abia in saptamanile urmatoare.