Tim Cook viziteaza China, isi documenteaza online evenimentele

Tim Cook a vizitat timp de peste 4 zile China intr-un “tur de forta” menit sa le arate chinezilor cat de importanti sunt ei pentru compania Apple, iar asta in baza rezultatelor financiare foarte bune obtinute de catre Apple acolo. Pentru prima oara in istoria Apple, China a generat mai multi bani decat SUA si mai multe vanzari de terminale iPhone decat SUA, asa ca Tim Cook incepe sa acorde o atentie mult mai mare tarii.

Tim Cook viziteaza China

Vizita CEO-ului Apple in tara a inceput cu lansarea unui cont pe cea mai mare retea de socializare locala, Weibo, iar acolo Tim Cook a prezentat si diversele evenimente la care a participat in timpul sederii sale. Cook a vizitat o scoala in care elevii chinezi folosesc tablete iPad, s-a intalnit cu vicepremierul Chinei, iar in final a vizitat multiple Apple Store-uri locale, unde s-a pozat cu angajatii.

Separat de acestea, Tim Cook s-a intalnit si cu unii vizitatori fideli ai Apple Store-urilor, batrana din imaginea de mai sus fiind un fost profesor pensionat care vine cu regularitate la Apple Store-ul din apropierea locatiei sale. Practic Tim Cook a incercat sa le arate chinezilor ca atentia Apple este indreptata si asupra lor in acest moment si cine il poate critica din moment ce tara genereaza atat de multi bani.