Prima Pagina iOS 9 Rata de adoptie a iOS 8 ajunge la 82%

Rata de adoptie a iOS 8 ajunge la 82%

rata de adoptie iOS 8 - maiRata de adoptie a iOS 8 ajunge la 82% la doar trei saptamani dupa ce Apple anuntase o crestere pana la valoarea de 80% pentru baza de instalare a iOS pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile care sunt active in lumea intreaga. Practic in momentul de fata 82% dintre toate aceste terminale ruleaza una dintre versiunile iOS 8 lansate de catre Apple si acest lucru este impresionant daca ne gandim ca Android 5 nici macar nu se apropie de o asemenea rata de adoptie la multe luni dupa lansare.

Facand o comparatie cu anul trecut, rata de adoptie a iOS 7 era de peste 90% in aceasta perioada a anului, compania Apple laudandu-se cu realizarea sa in cadrul WWDC 2014, insa anul acesta lucrurile nu vor sta la fel. iOS 8 a fost extrem de problematic, chiar din primele zile dupa lansare, iar Apple a avut foarte mari probleme in a convinge oamenii sa instaleze cele mai recente actualizari ale sistemului de operare.

Lucrurile s-au ameliorat din toamna si pana acum, insa Apple nu reuseste a atinga cifra de 90% pentru rata de adoptie a iOS 8 si va fi interesant de vazut daca va reusi sa o faca pana in toamna acestui an, cand iOS 9 urmeaza sa fie lansat.

 • Olimpiu GRUMAZESCU

  Da, tocmai am contribuit si eu dupa ce zaone ne-a asigurat ca 8.3 e OK (iP5)

 • RaduD

  Eu sustin statisica asta de cand a aparut 8.0 si nu ma plang…

 • Catalin Alex

  Nu stiu daca unii dintre cei cu ios7 au facut update la 8 sau poate sunt noi iphonuri activate care afecteaza graficul.
  O parere ?

 • amfetamin

  Eu instalez imediat cum apare orice update de iOS,cu bune cu rele,așa cum e,si niciodată nu ma plâng.

 • catalin

  Ce as putea face pe iPhone 5S iOS 8.2 ca am o problema deranjanta cu senzorul de proximitate : in timpul convorbirii sta ecranul aprins si se apasă diferite butoane atingând de fata ?