Cel mai mare Apple Store din lume va fi deschis in Dubai

Cel mai mare Apple Store din lumeCel mai mare Apple Store din lume va fi deschis in Dubai de catre compania Apple, magazinul urmand a isi primi primii clienti incepand cu luna august a acestui an, el urmand a ocupa un spatiu comercial de peste 17.000 de metri patrati. Apple Store Dubai urmeaza sa fie primul magazin al companiei americane in Orientul Mijlociu si ce locatie putea fi mai buna decat Mall of the Emirates, cel mai mare mall din lume cu sute de magazine si diverse alte spatii comerciale.

In momentul de fata Apple Store Covent Garden din Londra este cel mai mare Apple Store de pe glob, cu o suprafata comerciala de peste 13.000 de metri patrati ocupata, astfel ca magazinul din Dubai va fi cu 20% mai mare. Avand un spatiu comercial atat de mare intr-un mall vizitat de unii dintre cei mai bogati oameni de pe planeta, compania Apple ar putea avea parte si de o crestere serioasa in vanzari multumita deschiderii.

Apple’s first store in the Middle East will be located at Mall of the Emirates and it will be the world’s largest retail store of the iPhone maker, sources have confirmed to Khaleej Times. The store is under construction and it is expected to open doors to Apple fans in August 2015. The estimated 50,000-sq foot store is close to the new Fashion District in the mall with the main entrance most probably from level 2.

Tim Cook a vizitat Dubai in luna februarie a anului trecut si atunci au aparut primele zvonuri privind deschiderea unui Apple Store, ele intensificandu-se in luna august a anului trecut, insa iata ca abia acum avem si date concrete. Ca sa fiu sincer este surprinzator faptul ca Apple nu avea deschis pana acum un Apple Store intr-una dintre cele mai vizitate locatii din Dubai, insa acest lucru va fi “rezolvat” incepand din august.