iPhone 6S va fi lansat in august ?

iPhone 6S lansare augustiPhone 6S va fi lansat in august conform unor informatii aparute in cursul acestei zile direct din Asia, analistii locali primind informatii conform carora cei din Cupertino se pregatesc sa aduca produsul in magazine mai devreme decat de obicei. Daca in mod normal compania Apple lanseaza noile terminale iPhone abia in luna septembrie, in 2015 ni se sugereaza ideea ca Apple ar intentiona sa isi schimbe din nou strategia si sa faca o lansare mai rapida.

Conform informatilor analistilor iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate in august deoarece partenerii Apple reusesc sa produca mai multe componente bune decat in mod normal, lucru usor de crezut. Avand in vedere ca iPhone 6S va avea, in cea mai mare, componentele iPhone 6, era normal de crezut ca partenerii Apple vor putea produce componentele pentru el in cantitati suficient de mari pentru o lansare cu stocuri ample.

 

iPhone 6S va fi lansat in august

Informatia privind lansarea iPhone 6S in august a fost initiata si in baza faptului ca Apple ar fi crescut numarul de comenzi pentru componente dedicate noilor sale produse, unii crezand ca ar putea vedea un iPhone mai repede pe piata. Realitatea este, insa, contrara anlistilor, asa cum se intampla in foarte multe cazuri si sansele ca iPhone 6S sa ajunga pe piata in luna august sunt mult mai mici decat ati crede voi in mod normal.

Chiar daca partenerii Apple pot produce mai multe componente bune pentru iPhone 6S anul acesta decat pentru iPhone 6 anul trecut si chiar daca Apple comanda mai multe componente, asta nu inseamna ca lansarea va fi grabita. Daca Apple va avea suficiente componente pentru a produce mai multe iPhone 6S si iPhone 6S Plus anul acesta decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus anul trecut, atunci ea se pregateste doar pentru un nou record de vanzari.

Apple lanseaza iPhone-urile toamna pentru a avea recorduri de incasari in ultimul trimestru fiscal, iar anul acesta nu se va schimba absolut nimic, asa ca iPhone 6S va fi lansat, dupa cum asteapta toata lumea, in luna septembrie. Conform celor mai recente informatii, iPhone 6S va avea :

  • camera de 12 megapixeli;
  • chip A9 triple-core;
  • 2 GB RAM DDR 4;
  • Force Touch pentru ecran;
  • acelasi ecran de 4.7 inch, dar probabil mai subtire;
  • carcasa de culoare roz;
  • un nou tip de aluminiu care face terminalul mai rezistent.

Deocamdata nu am vazut vreo componenta a iPhone 6S, insa zvonurile incep sa se intensifice, asa ca in perioada urmatoare probabil vom vedea imagini si cu ele.