iPhone 6S din aur – mitul Apple

iPhone 6S placat cu auriPhone 6S din aur este cel mai nou mit legat de compania Apple, diverse persoane sustinand ca in Cupertino Jony Ive ar pregati un asemenea terminal pentru lansare pe piata in toamna acestui an. Saptamana trecuta am aflat o parte dintre noutatile iPhone 6S, iar printre ele era prezentat din nou faptul ca Apple intentioneaza sa vopseasca in culoarea roz carcasa de aluminiu al viitorului sau terminal.

iPhone 6S roz va fi lansat cu siguranta de Apple in toamna si asta deoarece el va atrage cu siguranta un numar foarte mare de femei spre compania din Cupertino, insa nu vorbim despre un terminal cu o carcasa din aur. Desi unii ar vrea sa creada ca Apple va oferi o asemenea optiune pentru clientii sai bogati, realitatea este cu totul alta.

iPhone 6S din aur nu va fi lansat

iPhone 6 roz auriu 2

iPhone 6S din aur roz sau galben este un mit si nimic mai mult, asta deoarece in ciuda faptului ca Apple a lansat un Apple Watch din aur, nimeni nu stie cat succes are el, pentru ca Apple nu ofera detalii despre vanzari. Nimeni nu stie cate persoane au cumparat un Apple Watch din aur, cate au testat unul intr-un Apple Store sau cate intentioneaza sa cumpere unul in viitor, asa ca zvonurile privind lansarea unui iPhone 6S din aur sunt hazardate.

Daca un Apple Watch din aur are un pret de pornire de 10.000 de dolari, sau 11.000 de euro, un iPhone 6S din aur ar costa cel putin dublu din cauza carcasei de dimensiuni mult mai mari. In aceasta situatie, numarul de persoane dispuse sa plateasca intre 20.000 de dolari si 30.000 de dolari pentru un iPhone 6S din aur ar fi extrem de redus, iar Apple nu va risca sa se faca de ras cu un produs evitat de oameni.

In ciuda acestui lucru, un iPhone 6S cu carcasa roz va fi extrem de interesant si probabil la fel de cautat precum modelele aurii, acestea avand foarte mare “priza” la femei, dar si la unii barbati in cautare de ceva diferit.