Game of Thrones: Sons of Winter apare in primele imagini

0

Game of Thrones Sons of WinterGame of Thrones: Sons of Winter este cel mai recent episod din seria Game of Thrones pentru terminale mobile dezvoltata de catre Telltale games, el fiind anuntat in cursul zilei de ieri de catre companie. In clipul video de mai jos puteti vedea trailerul pentru jocul care urmeaza sa fie lansat in App Store pentru terminalele noastre, el urmand a continua povestea inceputa in episoadele initiale disponibile de ceva vreme.

Game of Thrones: Sons of Winter este cel de-al patrulea episod din jocul Game of Thrones si conform informatiilor oferite de catre TellTale, el va continua povestea eroilor aflati in aprige lupte in aproape toata lumea virtuala. Avand in vedere popularitatea jocului Game of Thrones in lumea intreaga, era normal sa vedem un episod nou la doar doua luni distanta de lansarea celui anterior, altele urmand a fi lansate in viitorul apropiat.

Deocamdata nimeni nu stie cand va fi lansat Game of Thrones: Sons of Winter, insa episodul 4 va fi disponibil pe multiple platforme in perioada urmatoare, inca 2 episoade fiind pregatite de catre cei de la Telltale pentru lansare in viitorul nu foarte indepartat.

Game of Thrones Sons of Winter 1

Game of Thrones Sons of Winter 2

Game of Thrones Sons of Winter 3

Game of Thrones Sons of Winter 4

Game of Thrones Sons of Winter 5