Reduceri eMAG cu ocazia sarbatoririi a 10.000.00 de comenzi

reduceri emag 10.000.000 bmw z4Reduceri eMAG cu ocazia sarbatoririi a 10.000.000 de comenzi va aduc in aceasta pagina ocazia de a castiga un BMW Z4 de la cel mai mare magazin online din Romania, dar acest lucru vi l-am spus deja in cursul serii trecute. Cei de la eMAG tocmai au dat drumul noii campanii de reduceri prin care ofera preturi mai mici cu pana la 50% pentru o multitudine de produse din propria oferta, fiecare achizitie aducand o sansa de a castica un BMW Z4.

Fiecare 100 lei cheltuiti in plus pe comenzi in magazinul celor de la eMAG va aduc sanse suplimentare de a castiga masina BMW Z4, promotia fiind derulata in perioada 19 mai – 25 mai, astfel ca puteti comanda oricand in aceste zile. Campania celor de la eMAG se va finaliza pe data de 25 mai, insa castigatorul unui BMW Z4 va fi ales abia pe data de 3 iunie, astfel ca veti avea de asteptat pana cand veti afla daca ati castigat sau nu.

Reduceri eMAG la iPhone

Reduceri eMAG iPhone

Daca in aceasta noua campanie de reduceri eMAG doreati sa cumparati un iPhone la un pret de Apple Store, ei bine in aceasta pagina veti gasi ceea ce va doriti, terminalul fiind disponibil cu 560 de lei reducere fata de pretul normal din magazin. Cei de la eMAG au o lista extinsa de terminale iPhone care pot fi cumparate la pret foarte bun in momentul de fata din magazinul lor, asa ca daca doriti vreunul, ar fi bine sa profitati de ocazie.

Separat de terminalele iPhone, cei de la eMAG au disponibile inclusiv reduceri pentru accesoriile dedicate iPhone, astfel ca puteti cumpara inclusiv o carcasa sau o folie pentru a va proteja noua achizitie.

Reduceri eMAG la IT & MOBILE

Reduceri eMAG IT & Mobile

Ca de obicei in cadrul acestui tip de campanii, cei de la eMAG ofera in aceasta pagina reduceri la o multitudine de produse IT, printre care : televizoare, laptop-uri, telefoane mobile, smartphone-uri, tablete, calculatoare, periferice sau aparate foto. Separat veti beneficia de reduceri eMAG de pana la 50% pentru produse electrocasnice, accesorii auto, haine, jucarii pentru copiii si multe, multe altele.

Reduceri eMAG situate intre 5% si 50% sunt disponibile pentru aceste categorii de produse, astfel ca veti gasi iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Air 2, Samsung Galaxy S6, HTC ONE M9 si multe alte smartphone-uri la pret redus. Desigur ca diverse componente pentru calculatoare si alte periferice pot fi achizitionate la preturi similare din magazin, totul in zilele in care campania este desfasurata.

Reduceri eMAG la Televizoare, aparate foto si electronice

Reduceri eMAG la televizoare, aparate foto si electronice

Daca va aflati in cautarea unui televizor, sau a unui aparat foto, atunci in aceasta pagina veti gasi reduceri eMAG pentru aceste tipuri de produse, magazinul online avand o gama extrem de diversificata de modele disponibile. Televizoare la reducere cu pana la 40% veti gasi la urmatorii producatori : Orion, Samsung, LG, Blaupunkt, Venga, Phillips, Star-Light, pentru ele fiind disponibile si o multitudine de accesorii Hama.

In ceea ce priveste aparatele foto, “starurile” in campania de reduceri eMAG sunt produsele Canon, Nikon, Sony sau Olympus, acestea fiind si cele mai cautate brand-uri de produse de acest gen. Pentru ele eMAG a pregatit si reduceri la accesorii precum card readere, genti sau dispozitive de conectivitate, astfel ca veti avea un pachet complet pentru a face poze grozave oriunde si oricand.

Reduceri eMAG la haine (fashion)

Reduceri eMAG haine fashion

Daca in aceasta perioada cautati haine la pret redus, ei bine campania de reduceri eMAG are pentru voi o gama extrem de diversificata de obiecte de imbracaminte disponibile pentru achizitie in aceasta pagina. fie ca sunteti barbat sau femeie, cei de la eMAG au pentru voi haine potrivite, iar pentru a le accesoriza cum trebuie veti gasi inclusiv incaltaminte la pret avantajos, dar si de calitate.

Separat de acestea, cei de la eMAG promoveaza si o gama extrem de diversificata de ceasuri barbatesti sau de dama, astfel ca veti putea asorta noua camasa sau noul sacou cu un ceas pe masura. In cazul doamnelor, un ceas potrivit poate pune mult mai usor in evidenta o rochie sau o bluza recent achizitionata, reducerile pentru acest tip de accesorii fiind plasate intre 5% si 50%.

Reduceri eMAG la electrocasnice

Reduceri eMAG electrocasnice

Electrocasnicele sunt printre cele mai cautate produse in orice campanie cu preturi promotionale, iar in cea de reduceri eMAG avem in aceasta pagina aproape orice fel de produs pe care il puteti monta in bucataria voastra. Fie ca este vorba despre un frigider, un aragaz, o masina de spalat vase sau chiar un cuptor cu microunde, eMAG are pentru voi o recomandare potrivita cu un pret pe masura.

Pentru ca foarte multa lume cauta asemenea produse, ele sunt disponibile in oferta eMAG cu reducere de pana la 30%.

In lista de mai jos aveti prezentate principalele categorii cu produse disponibile la reducere in cadrul campaniei eMAG, ea urmand a fi actualizata constant :