Helius 2 ofera noutati pentru ecranul de blocare

Helius 2Helius 2 este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone si iPod Touch-uri, el promitand sa ne ofere posibilitatea de a aduce noi optiuni de control pentru muzica in ecranul de blocare al sistemului de operare iOS 8 instalat in terminale. In imaginea alaturata puteti vedea functionalitatea Helius 2 si observati ca el ofera un sistem de card-uri de preview prin care putem vizualiza optiunile de control pentru muzica impreuna cu o coperta pentru albumele din care fac parte melodiile ascultate.

Helius 2 este versiunea pentru iOS 8 a unui tweak lansat cu mai bine de un an de zile in urma in Cydia, el modificat sistemul nativ de control pentru muzica implementat de catre compania Apple.

A new kind lock screen media controls. Compatible with all iPhones and iPod 5 on iOS 7 and 8. Helius 2 is a free upgrade for all previous owners of Helius. Helius 2 takes your default lock screen media controls and gives them a fresh new look, all over again. Helius 2 is a complete rewrite of the original tweak, featuring support for both iOS 7 and 8. Helius supports all third party music applications and integrates itself perfectly into your lock screen.

Helius 2 nu este deocamdata compatibil si cu tabletele iPad, insa daca sunteti interesati de el, il puteti cumpara la pretul de 1 dolar din repo-ul BigBoss al Cydia.