Primul dock Lightning pentru iPhone 6 si 6 Plus a fost lansat

Dock Lightning iPhone 6 6 PlusPrimul dock Lightning pentru iPhone 6 si 6 Plus a fost lansat in cursul acestei zile de catre compania Apple, separat de MacBook Pro 15 inch 2015 si iMac Retina 5K, accesoriul venind la peste jumatate de an distanta de lansarea noilor modele ale iPhone. In imaginile din acest articol vedeti noul dock Lightning pentru iPhone 6 si 6 Plus, el fiind special conceput de catre cei din Cupertino pentru a sustine ambele terminale fara probleme, deci indiferent ce unitate aveti o veti putea folosi cu el.

Desi acest dock Lightning vine la o distanta considerabila de aparitia iPhone 6 si iPhone 6 Plus, acest lucru nu este chiar atat de noi pentru compania Apple, ea avand obiceiul de a lansa accesorii tarziu dupa aparitia produselor. Unii s-au gandit ca Apple ar fi renuntat complet la dezvoltarea unui asemenea accesoriu, insa probabil lansarea sa a fost complicata de compatibilitatea necesara pentru ambele terminale.

Apple vinde acest dock Lightning la pretul de 39 dolari sau 45 de euro in Apple Store Online, el urmand a fi cel mai probabil disponibil si in magazinele fizice de pe intregul glob in perioada urmatoare. Avand in vedere ca vorbim despre un produs nou, nimeni nu stie cand va ajunge el si in Romania, asta avand in vedere ca, in general, in tara noastra acest tip de accesorii ajung la minim o luna distanta de lansare.

Dock Lightning iPhone 6 6 Plus 2

Folosind acest dock Lightning pentru iPhone 6 si 6 Plus putem incarca terminalul iPhone in timp ce il avem plasat pe masa in fata noastra, iar daca dorim putem sa ascultam si muzica folosind portul sau de 3.5mm.