Noul dock Lightning pentru iPhone este compatibil cu iPad

dock Lightning iPadPrimul dock Lightning pentru iPhone a fost lansat in cursul zilei de ieri de catre compania Apple, iar spre uimirea multora, el este 100% compatibil inclusiv cu tabletele iPad ale celor din Cupertino, imaginea din partea stanga stand dovada a acestui lucru. Desi teoretic Apple listeaza compatibilitate doar cu terminalele iPhone dock Lightning, realitatea ne arata ca tabletele pot fi foarte usor introduse in el, totul fiind extrem de simplu.

Partea si mai buna a acestui nou dock Lightning este ca el este gandit special pentru a permite inclusiv introducerea terminalelor care se afla intr-o carcasa, deci daca folositi un asemenea accesoriu, nu trebuie sa va faceti griji. Conectorul acestui dock Lightning este special scos in afara carcasei principale, astfel ca indiferent ce tip de accesoriu aveti atasat, terminalul va putea fi introdus fara probleme.

In cazul tabletelor iPad lucrurile sunt similare, astfel ca introducerea unei tablete iPad cu carcasa in noul dock Lightning poate fi facuta fara probleme, la baza acestei optiuni stand tot ceea ce v-am explicat anterior. Ideea celor de la Apple de a oferi compatibilitate inclusiv cu carcasele este laudabila si asta deoarece foarte multe persoane utilizeaza diverse accesorii pentru a proteja terminalele iPhone sau tabletele iPad.

Noul dock Lightning este disponibil pentru achizitie din magazinul online al Apple la pretul de 39 de dolari in SUA, in Europa pretul fiind de 45 de euro.

1 COMENTARIU