SwiftKey ofera un magazin de teme pentru tastaturile iOS

SwiftKey magazin teme tastaturiSwiftKey este cea mai populara aplicatie pentru iOS 8 care implementeaza o tastatura terta in interfata sistemului de operare, iar in cursul acestei seri creatorii sai au lansat o noua versiune pentru utilizatorii titlului. Vorbim despre un update care imbunatateste radical performantele tastaturii terte care o inlocuieste pe cea virtuala a terminalelor noastre, insa separat de acest lucru avem incepand de astazi si un magazin de teme care ne permite sa schimbam aspectul tastaturii.

Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, aplicatia SwiftKey va avea acum o sectiune separata in care vor fi vizibile temele pe care le putem aplica peste tastatura terta a sistemului de operare. Temele au in momentul de fata preturi cuprinse intre 1 dolar si 2 dolari, unele dintre ele fiind animate, altele avand implementat sistemul parallax, iar acesta este doar inceputul schimbarii.

CHANGE SWIFTKEY’S COLOR AND DESIGN WITH 12 NEW THEMES. Find the SwiftKey icon on your home screen and go to ‘Design’ for:

– Shooting Stars – animated to pan across the night sky. Remember to make a wish when you see a shooting star
– Nickel – the design you already know and love in five new colours
– Minimal – stripped back and simplistic in six colours

FEWER SWITCHES BACK TO THE APPLE KEYBOARD
– A number of stability improvements to reduce crashes

SwiftKey ramane in continuare disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.