iCloud nu functioneaza, multiple servicii sunt indisponibile

iCLoud nu functioneazaiCloud nu functioneaza in proportie de 100% in momentul de fata, multiple servicii ale sistemului online al celor de la Apple fiind marcate ca indisponibile pentru o parte dintre utilizatori. In imaginea alaturata puteti vedea ce servicii are Apple marcate ca fiind indisponibile in momentul de fata, ele generand probleme de accesare pentru anumiti utilizatori, insa nu si in cazul meu, testele facute de catre mine dovedindu-mi ca iCloud functioneaza fara probleme.

Chiar si asa, iCloud nu functioneaza in totalitatate pentru multi, astfel ca Find My iPhone, Documents in the Cloud, Back to My Mac, iCloud Sign In, iCloud Backup, iCloud Drive, iCloud Keychain, iCloud Mail, iMovie Theatre, iWork for iCloud beta si iCloud Photos sunt nefunctionale.

Multiple iCloud Services – Some users are affected. Users may experience slower than normal response when using most iCloud services.

Compania Apple nu spune cand vor fi rezolvate problemele, insa se pare ca ele au aparut acum aproximativ 3 ore, deci nu au fost rezolvate per total de catre angajatii sai si probabil nici nu vor fi rezolvate chiar imediat. In lipsa unor informatii de la compania Apple cu privire la revenirea completa a functionalitatii serviciilor iCloud, va spun ca va voi anunta printr-un articol urmator in momentul in care totul va reveni la normal.

UPDATE: Compania Apple sustine ca 40% dintre utilizatorii sai au fost afectati, insa acum toate serviciile ar trebui sa functioneze normal.