Game of Thrones: Sons of Winter va fi lansat pe 28 mai

Game of Thrones Sons of Winter lansare 28 maiGame of Thrones: Sons of Winter va fi lansat pe 28 mai de catre compania Telltale games, informatiile venind in cursul noptii trecute dupa ce un prim trailer pentru episod a fost lansat. Game of Thrones: Sons of Winter este cel de-al patrulea episod din seria de jocuri Game of Thrones, el urmand a fi lansat pe 26 mai pentru Windows si OS X, pe 27 mai pentru console si in final pe 28 mai pentru iOS si Android.

V-am spus zilele trecute noutatile pe care le aduce Game of Thrones: Sons of Winter pentru noi, el continuand povestea de succes pe care jocul le-a oferit-o utilizatorilor din lumea intreaga in ultimele luni. Jocul urmareste indeaproape forum epic al cartilor din seria Game of Thrones, insa si o parte din actiunea prezentata in serialul TV, astfel ca ar trebui sa aveti parte de o experienta foarte interesanta dupa instalarea sa.

Game of Thrones: Sons of Winter a fost extrem de apreciat din momentul lansarii oficiale si pana in prezent, iar compania Telltale Games continua sa profite de modul in care este vazut titlul. Acesta este doar unul dintre urmatoarele episoade ale seriei, cei de la Telltale Games fiind hotarati sa lanseze in final nu mai putin de 7 episoade pentru utilizatori.