Need for Speed, DOOM, Street Fighter V, The Witcher 3 si altele apar in primele trailere (Video)

DOOM teaser trailerNeed for Speed, DOOM, Street Fighter V, The Witcher 3, LEGO Dimensions, Heroes of the Storm si Bloodstained: Ritual of the Night sunt prezentate in teaser trailerele de mai jos, ele fiind pregatite pentru lansare anul acesta si anul viitor. Dintre toate, cele mai interesante sunt, desigur, Need for Speed si DOOM, cele doua jocuri urmand a avea parte de continuari spectaculoase in cursul acestui an de la companiile care au initiat seriile cu foarte multi ani in urma.

Pentru ca suntem in anul 2015, jocurile au motoare grafice de exceptie, dar si un gameplay pe masura, companiile din spatele lor pregatind titluri care sunt gandite pentru a ne pune nu doar intuitia, ci si spiritul de aventura la incercare. Nu se stie deocamdata cand anume vor ajunge la noi toate aceste jocuri, insa probabil nu vor trece foarte multe luni pana cand le vom putea incerca.

Nu se stie nici cate dintre ele vor fi transformate in jocuri pentru iPhone si iPad, insa Need for Speed va avea cu siguranta un corespondent pe platforma iOS.

https://www.youtube.com/watch?v=hBoCRYX6Vq0