Primele Apple Watch din aur sunt livrate de Apple

Apple Watch din aur livrarePrimele Apple Watch din aur sunt livrate de Apple la o luna jumatate de la deschiderea sesiunii de precomenzi pentru noul ceas inteligent, utilizatorii care au comandat produsul primind acasa unitatile. Ceasurile cu preturi cuprinse intre 10.000 de dolari si 19.000 de euro sunt livrate de catre Apple intr-o cutie din piele pe care este marcat tipul de ceas inclus in ea, aceasta avand exact aceeasi forma precum cutiile in care sunt livrate modelele din otel inoxidabil.

In interior Apple protejeaza Apple Watch Edition cu piele intoarsa, ceasul fiind plasat intr-o pozitie similara precum modelul din otel inoxidabil, incarcatorul pentru produs fiind deasemenea din aur. Separat Apple include in interior si un material pentru curatarea ceasului, acesta avand scrisa pe el denumirea produsului, Apple gandindu-se la toate detaliile pentru acest produs extravagant.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata ecranul de pornire al Apple Watch Edition, compania Apple creand o imagine speciala pentru produs, fiecare dintre modele avand un ecran de pornire personalizat in functie de unitate. Acestea fiind spuse, mai jos puteti vedea cateva imagini cu Apple Watch Edition, el avand in Romania preturi ce incep de la valoarea de 50.000 de lei.

Apple Watch din aur livrare 1

Apple Watch din aur livrare 2

Apple Watch din aur livrare 3