Translucency Pack 3 – widget-uri transparente pentru iOS

Translucency Pack 3Translucency Pack 3 este un nou pachet de wallpaper-uri pentru Cydia, el fiind conceput special pentru utilizatorii carora le place transparenta si vor sa aiba in ecranul de blocare widget-uri si wallpaper-uri cu elemente transparente. Acest pachet este cel de-al treilea din setul de pachete cu transparenta conceputa pentru terminalele noastre, el aducand de aceasta data imagini noi care cu siguranta vor fi placul multora dintre voi, asa cum s-a intamplat si in trecut.

This is the third installment in my series of Widget and Lockscreen Packs called “Translucency.” It includes a new widget/lockscreen set with complete customization, support for 6 languages, and support for all iphones from 5 to 6+. Read more below, and check out the screenshots.

Translucency Pack 3 contine compatibilitate pentru nu mai putin de 3 limbi de pe glob si este compatibil cu terminalele lansate dupa iPhone 5 si pana acum. Translucency Pack 3 este disponibil pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.