Apple Watch boot loop (Video)

Apple Watch boot loopApple Watch boot loop iti spune cand trebuie sa suni Apple si sa ceri inlocuirea produsului celor din Cupertino, in clipul video de mai jos fiind prezentata experienta unei persoane care a primit un ceas problematic de la bun inceput. Unitatea primita de catre aceasta persoana intra direct intr-un boot loop, adica intr-un ciclu infinit de repornire si incercare de a incarca sistemul de operare, aparitia si disparitia logo-ului Apple pe ecran sugerand faptul ca produsul nu va mai porni.

Luand legatura cu Apple pentru a rezolva problema, persoana a aflat ca unitatea primita era defecta si necesita inlocuire, cei de la Apple diagnosticand problema ca fiind una hardware si nu neaparat software. In cazul iPhone-urilor problemele de acest gen apar cand o restaurare incorecta are loc, insa in cazul Apple Watch deocamdata nu se stie ce ar putea sta la cauza unor asemenea probleme.

Daca se intampla sa va fie livrat un Apple Watch cu boot loop, atunci va trebui sa contactati unul dintre service-urile autorizate Apple din Romania pentru a cere inlocuirea produsului celor din Cupertino. Aceasta este prima oara cand o asemenea problema este documentata, insa cu siguranta nu va fi ultima, avand in vedere ca Apple a vandut cateva milioane de ceasuri inteligente in lumea intreaga.