Apple Watch din aur – primul unboxing (Video)

Apple Watch aur cutieApple Watch Edition, din aur, apare in primul unboxing video facut vreodata pentru noul produs al companiei americane si asta deoarece primele unitati au fost livrate abia la sfarsitul acestei saptamani catre utilizatori. Cu preturi cuprinse intre 10.000 de dolari si 19.000 de euro, Apple Watch Edition este de departe unul dintre cele mai scumpe produse ale companiei Apple, deci si unul dintre cele mai rare, asa ca nu vom vedea pe internet foarte multe unboxing-uri facute pentru e.

Clipul video este facut de catre persoana care a publicat ieri si primele imagini cu Apple Watch Edition in care ne erau prezentate cutia si accesoriile pe care cei de la Apple le-au inclus in pachetul ce a ajuns la persoanele care au comandat produsul. Modelul din imagini este un Apple Watch Edition 42mm care are o curea Sport din fluorelastomer, deci nu vedem o curea din aur pentru acest produs.

Separat de materialele premium si o serie de catri care explica in detaliu modul in care poate fi utilizat ceasul inteligent de catre noii sai detinatori, compania Apple nu ofera materiale sau accesorii exclusive. Apple Watch Edition poate fi privit ca un experiment in momentul de fata si asta deoarece Apple nu va vinde multe modele de acest gen si ar putea renunta la serie daca ea nu are succes.

https://www.youtube.com/watch?v=In8Hywj0hEE