Apple Watch – iata cum il plachezi singur cu aur (Video)

Apple Watch placare aur singurAseara v-am prezentat primul Apple Watch placat cu aur de catre un american care a platit 400 de dolari pentru procedura, insa astazi va prezint o solutie mai simpla care costa de 4 ori mai putin. Vorbim desigur despre o placare cu aur pe care o puteti face chiar in propria casa multumita unui “kit” conceput de catre un grup de tineri care sunt constienti de popularitatea produsului celor de la Apple, dar si de banii pe care fanii sunt dispusi sa ii cheltuie.

In aceasta idee, ei au initiat un proiect kickstarter prin care incearca sa adune fonduri in ideea de a produce in masa kit-ul care permite placarea cu aur, ei reusind sa stranga deja intreaga suma de care au nevoie pentru a il realiza. In clipul video de mai jos aveti prezentata procedura pe care o puteti face in propria casa, totul fiind extrem de simplu de realizat, incat nu aveti nevoie de vreo expertiza pentru a il urma.

Turn the steel version of the Apple Watch into the gold version. Apple charges $10,000 to $17,000 for the gold Apple Watch Edition. The steel version of the watch costs 95% less and has identical hardware. Use the latest hack to transform your smart device! You don’t need to give $10,000 to Apple when you can create an identical looking gold watch yourself for $97 with our Midas Touch gold plating kit.

Desi de aproape Apple Watch-ul vostru nu va arata precum unul din aur, de la departare nimeni nu va putea sesiza diferenta, insa cheia intregului proces este sa aveti un model din otel inoxidabil. In momentul de fata proiectul inca accepta finantari si la pretul de 97 dolari puteti primi un asemenea kit pentru a va transforma banalul Apple Watch intr-un model din aur invidiat de multi.