Un nou Apple Store va fi construit intr-unul dintre faimoasele cluburi de noapte din Paris

Queen Club ParisApple va construi un nou Apple Store in Paris in viitorul nu foarte indepartat si fie ca va vine sa credeti sau nu, locatia sa va fi unul dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte pariziene. Clubul Le Queen din Paris urmeaza sa isi inchida portile pe 31 august, compania care il detine vanzand locatia pentru suma de 60 de milioane de euro catre un dezvoltator imobiliar care il va inchiria mai apoi companiei Apple in vederea amenajarii unui Apple Store.

Clubul Queen era amplasat pe celebrul bulevard Champs Elysee, iar dupa luna august s-ar putea reloca pentru a-si continua activitatea, el fiind privit ca unul dintre cele mai populare cluburi din Paris. In locatie au avut concerte, printre altii, : David Guetta, Axwell, Dada Life, Carl Cox, Tiesto, Hardwell si multe alte vedete ale lumii muzicii, insa produsele dintr-un Apple Store le vor reda in curand muzica.

Nu este absolut deloc neobisnuit pentru compania Apple sa faca miscari de acest gen si sa inlocuiasca diverse localuri importante cu Apple Store-uri, dezvoltatorii imobiliari fiind incantati sa incaseze sume serioase de bani de la cei din Cupertino. Deocamdata Apple nu si-a anuntat oficial intentia de a deschide un nou Apple Store in Paris si probabil nici nu o va face pana cand toate planurile vor fi finalizate.