Force Touch nu va fi exclusiv pentru iPhone 6S Plus

Force Touch iPhone 6S PlusForce Touch ar fi trebuit implementat exclusiv in iPhone 6S Plus, sau cel putin asta si-a dorit compania Apple pentru viitorul sau produs si noua tehnologie, insa acum lucrurile s-au schimbat. Desi Force Touch este o functie care va schimba foarte multe in utilizarea de zi cu zi a terminalelor iPhone, se pare ca ea nu va fi disponibila exclusiv pe iPhone 6S Plus, ci va fi implementata inclusiv in iPhone 6S.

 

Avand in vedere ca senzorul Force Touch pentru iPhone 6S Plus va fi de 2.5 ori mai scump decat cel implementat in Apple Watch, compania Apple ar fi dorit initial sa evite implementarea in iPhone 6S pentru a nu creste costurile de productie. Avand in vedere ca excluderea acestui terminal ar fi afectat serios vanzarile, compania Apple a luat decizia de a implementa Force Touch in iPhone 6S Plus, dar si in iPhone 6S.

Apple’s next-generation iPhone 6s phone using a pressure sensor (Force Touch), will be extended 5.5 inches to 4.7 inches, making the demand surge threefold, driven by F-TPK Chen Hong (3673) and F-GIS industry into the third quarter the performance of substantial growth, profit growth synchronous see, in the fourth quarter in the new 12.9-inch iPad launch, the performance will be more robust.

Desigur ca nu a fost oferita o motivatie pentru schimbarea deciziei, insa partenerii asiatici ai celor din Cupertino au fost recent notificati in legatura cu modificarea planurilor de productie pentru iPhone 6S. TPK va fi singura companie care va furniza componentele Force Touch pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa asta doar daca va reusi sa acopere cererea de pe piata pentru viitoarele terminale ale Apple.

 

Zilele trecute v-am explicat cum va fi utilizat Force Touch in iPhone 6S si iOS 9, compania Apple gandind functia pentru utilizare atat in aplicatiile sale native, cat si in aplicatii terte folosind API-uri. Force Touch va imbunatati in principal utilitatea iPhone 6S si iPhone 6S Plus pentru persoanele care folosesc aplicatii pentru productivitate, insa probabil vor fi gasite si alte implementari ingenioase pentru el.