Prima Pagina aplicatii Hyper Square este aplicatia gratuita a saptamanii

Hyper Square este aplicatia gratuita a saptamanii

1

Hyper SquareApple a anuntat in cursul noptii trecute aplicatia gratuita a saptamanii, promotia saptamanala a celor din Cupertino aducandu-ne cate o aplicatie gratuita timp de 7 zile in App Store. Hyper Square este aplicatia gratuita a saptamanii aleasa de catre compania Apple si vorbim despre un joc extrem de atractic si foarte popular in App Store, el fiind premiat in cursul anului trecut pentru functionalitatea interesanta.

Dupa cum ii spune si numele, Hyper Square are la baza manipularea figurilor geometrice, noi avand rolul de a plasa patrate in fiecare dintre zonele indicate de catre dezvoltatori intr-o perioada cat mai scurta de timp. Acesta este practic si singurul obiectiv al jocului, astfel ca pe masura ce avansam in el, timpul oferit pentru aranjarea figurilor geometrice scade in consecinta.

Twist, pinch, and drag. Hyper Square is a rich audio visual experience that takes you through multiple worlds of elegantly simple gameplay. The game has only one objective: place all squares into their respective targets as fast as possible to keep the timer ticking. As the difficulty ramps up, your timer will be reduced to fractions of a second. Survive long enough to compete on the world leaderboards!

Hyper Square este gandit cu nu mai putin de 8 niveluri care pot fi deblocate de catre noi pe masura ce avansam in povestea creata de catre dezvoltatori, nu mai putin de 100 de provocari fiind disponibile pentru utilizatori. Jocul este gandit pentru a ne oferi o experienta antrenanta care ne va tine mereu incordati pentru a muta rapid figurile geometrice, sountrack-ul si motorul grafic fiind special concepute pentru a potenta experienta.

  • Immersive audio visual experience that evolves as you play
  • Intense arcade action using familiar gestures
  • 8 Unlockable Levels
  • 100+ Challenges
  • Competitive leaderboards
  • Awesome soundtrack

Hyper Square este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store in urmatoarele 7 zile.

Pretul initial:
Nume:
Hyper Square

Gratuit

s

Developer: TEAM SIGNAL, LLC
Universala
Categoria: Games


Descriere: ** Apple Best of May 2014 **
** Winner of Casual Connect Asia 2014 IndiePrize Critic’s Choice **

Twist, pinch, and drag. Hyper Square is a rich audio visual experience that takes you through multiple worlds of elegantly simple gameplay.

Also featured on…


Dimensiunea aplicatiei este: 55.4 Mb