Prima Pagina Google Photos Google Photos a fost lansata in App Store cu spatiu nelimitat si...

Google Photos a fost lansata in App Store cu spatiu nelimitat si gratuit pentru stocare de poze si clipuri video

Google PhotosGoogle Photos a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Google, noul serviciu fiind gandit special pentru a ne oferi spatiu de stocare nelimitat si gratuit pentru stocare de poze si clipuri video. Initiativa celor de la Google ii ofera un avantaj net in fata competitorilor precum Apple, Microsoft, dar si a altor mari companii, serviciul putand fi accesat atat de pe terminale mobile, cat si de pe PC-uri prin aplicatii si o interfata web.

Pentru iPhone si iPad, aplicatia Google Photos a fost lansata in App Store de catre compania Apple, ea oferindu-ne posibilitatea de a accesa sistemul de stocare de poze si clipuri video din propriile terminale. Totul este oferit gratuit de catre compania Google, astfel ca incarcarea continutului vostru in Google Photos nu va presupune plata vreunui abonament lunar si acesta este principalul beneficiu.

 • Google Photos is the home for all your photos and videos, searchable and organised by the places and things that matter.
 • VISUAL SEARCH: Your photos are now searchable by the places and things that appear in your photos. Looking for the fish taco you ate in Hawaii? Just search “Hawaii” or “food” to find it, even if it doesn’t have a description.
 • AUTO-BACKUP: Keep all your photos and videos safe and accessible from any device. Choose free, unlimited cloud storage, available for high-quality photos, or store up to 15 GB at original size free of charge (shared across your Google account).
 • SAVE SPACE ON YOUR DEVICE: Google Photos can help you clear safely backed-up photos and videos from your device so that you never have to worry about deleting a photo to make space.
 • BRING PHOTOS TO LIFE: Automatically create montage movies, interactive stories, collages, animations and more.
 • EDITING: Transform photos with the tap of a finger. Use simple, yet powerful, photo and video editing tools to apply filters, adjust colours and more.
  SHARING: Share hundreds of photos instantly with shareable links, and use whichever apps you like to share them.

Google Photos poate incerca automat pozele si clipurile video in cloud folosind functia Auto-backup, astfel ca veti avea mereu toate datele salvate acolo unde trebuie, fara ca voi sa depuneti vreun efort. Aplicatia Google Photos este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Google Photos

Gratuit

DESCARCA

Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: Google Photos is the home for all your photos and videos, searchable and organised by the places and things that matter.

VISUAL SEARCH: Your photos are now searchable by the places and things that appear…


Dimensiunea aplicatiei este: 50.6 Mb


 • LucianS

  E valabila aplicatia. Dar daca aveti fisiere mari nu mai e gratuita!

 • Deleteplz

  Da da da …. nothing can go wrong… pune pozele tale gratuit pe net… 🙂

 • florian

  Cât de sigura e acesta aplicație ? Sunt cam sceptic să îmi pun toate amintirile pe un server google.. Deși mă tentează.. Voi ce parare aveți ?

 • LucianS

  Sincer la cate milioane de utilizatori sunt in toata lumea crezi ca sunt ei asa interesati de amintirile tale?Poate daca ai ceva mai hot:)Eu chiar nu am nimic de ascuns si crezi ca daca o agentie guvernamentala sau nu vrea sa afle ceva din calculatorul tau care e conectat la net,nu poate?

 • Razvan

  Exista posiblitatea ca după ce le ștergi din telefon sa le poți descarca din nou din aplicație ?

 • kernelpanicvsBSOD

  Poza ștearsă se duce în urnă (trash), dacă nu ai de gând să o ștergi din urnă ea este ștearsă automat după 60 de zile, dacă nu mă greșesc

 • vlad

  @Razvan Da..pozele tale vor ramane in cloud chiar daca le stergi din telefon.

 • icetkk

  @Lucian
  E atât de imbecilă și găunoasă atitudinea “Eu n-am nimic de ascuns”! Mi se scoală părul pe ceafă de câte ori aud câte un ignorant spunând asta. Habar n-ai câte lucruri ai de ascuns, câte lucruri despre tine te-ar face de tot căc@tul sau mâcar te-ar compromite. Nu știi unde ajungi, ce funcție ocupi sau ce funcție importantă va avea a treia ta nevastă. Să vezi atunci cum un rahat “inofensiv” (din cele pe care nu le ai de ascuns acum) ajunge să vă dea toată viața peste cap, să fiți șantajați cu el. Aproape orice lucru pe care îl facem ne poate afecta în viitor. Postezi acum pe Facebook un mesaj de genul “ce idioți sunt cei care încă mai cred că votul e pe bune!” și peste 15 ani când câștigă nevastă-ta primăria Vasluiului cu o diferență de trei voturi, apare în presă părerea ta despre sistemul de vot.
  Viețile noastre ar trebui să fie muuult mai private decât ni le ținem. Aiuriții care “nu au nimic de ascuns” sunt roboțeii perfecți. Roboții nu au nevoie de intimitate, doar își fac treaba. Bravo!

 • EuGeorge

  In ziua de astazi din pacate nu ai incotro,la cineva tot trebuie sa-ti lasi datele . Singura sansa a cuiva este sa se mute in jungla si sa ramana acolo astfel nu ar putea fi spionat (inca).

  Indiferent ce telefon deti ori ca e de la Apple ori ca e Android/WP/BB,de unde ai adresa de e-mail,unde ai contul facut pt download poze,orice program instalezi pe calculator,trebuie sa-ti dai acord cu acele “conditii” pe care ei le impun,acelea pe care nu le citesti absolut nimeni.

  Nu-ti instalezi aplicatia asta de Google Photo,ai impresia ca Apple nu face acelasi lucru cu Icloud?ai impresia ca ei nu-ti pot accesa datele din telefon oricand la orice ora doresc ei asta?

  Suntem monitorizati la secunda,pot sa ne spuna si cand am tras apa la Wc si ce culoare are c***tul lasat..

 • amfetamin

  Nici bine nu s-a lansat,ca la o zi distanța deja a si apărut un update.

 • Pingback: Tim Cook critica Google Photos | iDevice.ro()