Comunicare nelimitata fara credit de la Telekom Romania

4

Telekom Comunici NelimitatTelekom anunta astazi faptul ca utilizatorii de cartele preplatite pot comunica nelimitat chiar si fara a avea credit pe cartela sau o extrapoptiune activa. Conform operatorului de telefonie mobila, toti utilizatorii de cartele preplatite normale pot comunica nelimitat prin SMS/MMS in reteaua Telekom, sau prin aplicatille Joyn by Telekom si WhatsApp Messenger fara a plati vreun ban pentru a beneficia de aceste beneficii.

Traficul in aplicatia WhatsApp Messenger era oricum oferit gratuit de catre cei de la Telekom pentru trimiterea de mesaje text, poze sau mesaje audio, insa SMS/MMS-urile nelimitate si gratuitatea utilizarii aplicatiei Joyn sunt noutati. Promotia este disponibila in perioada 25 mai – 25 noiembrie 2015 pentru toti utilizatorii de cartele preplatite normale, cei cu cartele hibrid fiind exclusi din aceasta campanie.

Telekom oferă utilizatorilor de cartele preplătite comunicare nelimitată chiar și fără credit

  • Clienții noi sau existenți care utilizează cartele preplătite Telekom pot comunica nelimitat prin SMS și MMS în rețeaua Telekom Romania, dar și prin aplicațiile Joyn by Telekom și WhatsApp, indiferent dacă au sau nu extraopțiune activă sau credit disponibil;
  • Promoția este disponibilă în perioada 25 mai – 25 noiembrie 2015.

Pe 25 mai 2015, Telekom a introdus o nouă caracteristică unică pentru cartelele prepaid care permite utilizatorilor să comunice nelimitat în rețea prin SMS, MMS și prin aplicația  joyn by Telekom, precum și în afara rețelei folosind WhatsApp. În aplicația WhatsApp, traficul de date național gratuit și nelimitat este disponibil numai pentru transferul de poze, mesaje text, audio și video.

Unicitatea noii caracteristici este dată de faptul că utilizatorii cartelelor prepaid Telekom Romania pot beneficia de promoție indiferent dacă au credit disponbil sau o extraopțiune activă. Telekom este singurul operator național care oferă utilizatorilor posibilitatea de a comunica nelimitat fără a avea o extraopțiune activată sau credit disponibil.

Utilizatorii Clienții Telekom care folosesc cartele preplătite se vor bucura în mod automat de noile beneficii, nefiind necesar ca aceștia să efectueze acțiuni suplimentare. Oferta este disponibilă pentru toți utilizatorii noi și existenți Telekom de cartele preplătite, cu excepția utilizatorilor de cartelele preplătite de tip hibrid.

Promoția se va desfășura în perioada 25 mai – 25 noiembrie 2015. Toți utilizatorii de cartele preplătite Telekom se pot bucura de această promoție atâta timp cât cartela este valabilă.