iPhone 7C – lansare in 2016 cu ecran de 4 inch

iPhone 7CiPhone 7C va fi lansat in 2016 de catre compania Apple si va avea un ecran de 4 inch implementat de catre cei din Cupertino, sau cel putin asta ne spun asiaticii cu surse in cadrul fabricilor partenere ale Apple. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, compania AUO urmeaza sa furnizeze ecrane de 4 inch pentru un iPhone 7C care urmeaza sa fie lansat pe piata in cursul anului 2016, dar nu mai devreme.

Desi pana acum s-a spus ca iPhone 6C va fi lansat anul acesta si va avea un ecran de 4 inch, o carcasa colorata si un dual flash LED, iata ca realitatea ne prezinta informatii complet diferite pentru ceea ce vrea compania Apple. In aceasta idee, iPhone 7C ar trebui sa fie practic evolutia iPhone 5C, dar numai in ceea ce priveste componentele interne si eventual posibila implementare a altor culori noi.

iPhone 7C ar putea fi lansat in 2016 cu ecran de 4 inch

AUO este un partener traditional al companiei Apple, furnizand deja ecrane pentru diverse iDevice-uri, astfel ca alegerea sa pentru iPhone 7C nu ar trebui sa fie surprinzatoare, avand in vedere ca actuale terminale folosesc componentele sale. Din moment ce iPhone 6C pare sa nu mai fie vreodata lansat, cei de la AUO ar fi pregatiti sa livreze ecranele de 4 inch catre Apple la inceputul anului 2016, insa ramane de vazut daca totul se va desfasura asa.

It is understood that AUO of the low-order 4-inch screen to start the cut and have incorporated its L3A and 3B plant to build a low-temperature polysilicon (LTPS) plant, producing iPhone 7c panel planning to ship first quarter of next year.

Separat de AUO, compania Apple ar fi interesata sa cumpere ecrane de 4 inch pentru iPhone 7C de la diversi alti producatori din Taiwan si China, totul pentru a avea suficiente unitati disponibile in momentul lansarii. Nimeni nu stie ce alte companii ar putea fi alese de catre Apple, insa probabil vorbim tot despre parteneri actuali, care produc suficient de multe unitati fara probleme.

Din moment ce pana acum am auzit diverse zvonuri in legatura cu iPhone 6C si terminalul nu va mai fi lansat, exista posibilitate ca si zvonurile legate de iPhone 7C sa nu se adevereasca prea curand.