WWDC 2015 – Apple va anunta lansarea Apple Watch in magazine

Apple Watch placare aur singurWWDC 2015 pare sa fie evenimentul potrivit pentru compania Apple care intentioneaza sa anunte atunci in mod oficial lansarea Apple Watch in magazinele din 9 tari de pe glob in care ceasul inteligent este deja vandut. Conform surselor apropiate companiei Apple, anuntul urmeaza sa fie facut spre sfarsitul evenimentului care este organizat in data de 8 iunie in cadrul Moscone Center West, din San Francisco, Tim Cook anuntand deja faptul ca lansarea urmeaza sa aiba loc in luna iunie.

Luni Angela Ahrendts a confirmat pentru angajatii Apple faptul ca Apple Watch urmeaza sa fie lansat in luna iunie in magazinele din respectivele 9 tari in care este deocamdata disponibil doar pentru comanda, iar acum auzim ca oficial totul va fi dezvaluit la WWDC 2015. Ca sa fiu sincer, nu este greu de crezut ca Tim Cook va urca pe scena si va anunta intr-un final disponibilitatea Apple Watch in magazine, dupa o lansare exclusiv online.

Familiar with Apple’s retail business sources said, after the end of WWDC conference (perhaps even after the end of the keynote), Apple’s retail stores will be announced on sale Apple Watch the news, consumers no longer have to rely on a single online store that way.

Apple a avut enorme probleme in a produce suficient de multe unitati ale Apple Watch pentru a acoperi cererea de pe piata, astfel ca acum probabil are destule ceasuri inteligente in stoc pentru a-si putea satisface clientii.