Lansarea Apple Watch a fost confirmata pentru luna iunie

lansare Apple Watch confirmataLansarea Apple Watch va avea loc in iunie, iar informatia a fost confirmata neoficial de catre vicepresedintele senior care adminsitreaza divizia retail a Apple, Angela Ahrendts. Tim Cook a anuntat lansarea Apple Watch in magazinele Apple pentru luna iunie inca de acum cateva saptamani de zile, iar acum avem doar o noua confirmare a faptului ca produsul va putea fi cumparat sigur atunci de catre utilizatori, totul fiind dezvaluit intr-un clip video trimis angajatilor Apple.

Angela Ahrendts a inregistrat acest clip video pentru a-i anunta pe angajatii Apple despre faptul ca in curand vor primi materialele de informare privind vanzarea Apple Watch catre clienti. Ahrendts sustine ca aceasta este cea mai rapida si complicata lansare a unui produs Apple, iar asta din cauza numarului mare de modele ale Apple Watch, dar si a numarului la fel de mare de accesorii concepute pentru el.

This is where the rubber hits the road, and now we need to make sure that we are above and beyond ready. We make sure that [it has] the best customer experience and that this launch is faster, smarter, and better than Apple has ever done before. It’s going to be a little tougher to get everyone the exact Watch that they want. This is our moment to shine, this will be a launch unlike any we’ve ever had before… this is what you were born to do, this is why you are at Apple.

Avand in vedere toate aceste complicatii, Angela Ahrendts le-a cerut angajatilor sa fie pregatiti pentru a oferi cea mai buna experienta pentru clientii care calca pragul unui Apple Store pentru a cumpara un Apple Watch. Pentru ca nu toata lumea va putea gasi in magazin ceasul pe care si-l doreste, Apple lanseaza un program de rezervare si ridicare pentru a-i anunta pe clienti cand pot vizita un Apple Store pentru a-si ridica noul ceas.

Desi deocamdata nu se stie sigur in ce zi a lunii acestea Apple Watch va fi disponibil in magazinele Apple din tarile in care a avut loc deschiderea sesiunilor de precomenzi, insa probabil lansarea va fi disponibila dupa WWDC 2015.