Apple scoate la licitatie o plimbare in sediul sau din Cupertino

Sediu Apple CupertinoApple scoate la licitatie o plimbare in sediul sau din Cupertino la doar cateva saptamani dupa ce CEO-ul Tim Cook a scos la licitatie un pranz in acelasi sediu, dar si doua bilete VIP la urmatoarea conferinta Apple. Actiunea de astazi a celor de la Apple este organizata tot in scop caritabil, compania Apple intentionand sa doneze banii pe care ii va strange de la persoana interesata sa viziteze sediul sau din Cupertino.

Turul sediului Apple va fi condus de catre John Couch, vicepresedintele care administreaza divizia ce se ocupa de mediul educational, astfel ca nu veti vorbi cu vreo persoana extrem de cunoscuta. In ciuda acestui lucru, licitatorul va putea veni insotit de inca o persoana sau pana la maxim 3 copiii in cadrul sediului Apple din Cupertino, astfel ca veti putea vizita locatia impreuna cu aproape oricine doriti.

As Apple’s vice president of Education, John Couch has been responsible for driving Apple’s renewed success in the education market. He has over forty years experience as a computer scientist, executive and advocate for technology in education. During his current tenure at Apple, John has grown Apple’s education business to 9 billion dollars.

Apple si cei de la CharityBuzz, care organizeaza licitatia, au valorificat acest tur la aproximativ 50.000 de dolari, insa deocamdata doar o oferta de 5000 de dolari a fost plasata de catre o persoana interesata. Avand in vedere ca nu vorbim despre vreun tur extrem de important organizat in cadrul Apple, e putin probabil ca suma stransa de catre licitatie sa fie chiar atat de mare, sau sa atinga cei 50.000 de dolari doriti.

Apple si CharityBuzz au colaborat in trecut cu Tim Cook pentru a organiza licitatii in care s-au strans sute de mii de dolari, asa ca probabil in viitor vom mai vedea colaborari similare.