Pebble acuza Apple de amanarea lansarii aplicatiei dedicate Time

Pebble Time intarziat de ApplePebble Time este cel mai recent smartwatch dezvoltat de catre compania americana Pebble si dupa cum va imaginati deja, pentru el exista inclusiv o aplicatie dedicata care permite controlarea functiilor. Avand in vedere ca aplicatia este atat de importanta, cei de la Pebble au trimis-o acum aproape doua saptamani in la Apple pentru verificarea in vederea includerii in App Store, insa ea nu a fost aprobata nici pana acum.

Desi cei de la Pebble au cerut o verificare de urgenta in vederea lansarii in App Store pentru utilizatori, compania Apple nu s-a obosit sa verifice titlul celor de la Pebble pentru a-o oferi noilor utilizatori din lumea intreaga. Pebble a trimis initial aplicatia spre aprobare in data de 11 mai, fiind aprobata in 18 mai, insa rezolvarea unor probleme de functionare a fortat compania sa trimita o noua versiune spre aprobare, aceasta nefiind verificata nici acum.

 

Desi Apple a aprobat prima versiune a aplicatiei, cea de-a doua nu a mai fost verificata cu aceeasi rapiditate de catre compania Apple, ea avand marcajul conform caruia s-ar afla in proces de verificare de peste o saptamana. Pentru ca Apple intarzie atat de mult publicarea noii versiuni, cei de la Pebble considera ca totul este o miscare voita de a genera probleme pentru lansarea smartwatch-ului Time.

Pebble Time intarziat de Apple 1

In aceasta idee, cei de la Pebble le cer utilizatorilor sa se planga pe retelele de socializare sau forumurile Apple in legatura cu aceasta problema, Pebble Time fiind complet inutil fara aplicatia dedicata. Aceasta aplicatie permite setarea initiala, instalarea de fete sau aplicatii, actualizarea software si multe altele, asa ca Apple are multe motive sa tina aplicatia in review.

Daca aceasta problema vi se pare a fi minora, cei de la Pebble sustin ca pentru aplicatia standard dedicata ceasurilor sale inteligente exista o versiune a aplicatiei care se afla in proces de verificare de 43 de zile. Practic in peste o luna de zile angajatii Apple nu au verificat acea aplicatie in vederea lansarii actualizarii sale, deci este clar ca Apple are o problema cu Pebble si incearca sa ii puna “bete in roate”.