Pebble Time – smartwatch-ul auriu care seama cu Apple Watch

Pebble Time auriu

  Pebble Time Steel a fost lansat in cursul acestei zile de catre compania Pebble in urma unei runde de succes pentru finantarea viitorului smartwatch Pebble Time, iar in imaginea de mai sus aveti unul dintre noile modele. Acesta este modelul auriu al Pebble Time si dupa cum puteti vedea din imagine, el seamana destul de bine cu Apple Watch Edition, ceasul Apple din Aur. De la curea si pana la carcasa, cele doua smartwatch-uri impart o multitudine de similaritati, insa desigur ca diferenta cea mai mare va fi data de pretul de vanzare.

  Pebble Time Steel urmeaza sa coste 299$, cu 50$ mai putin decat cel mai ieftin Apple Watch Sport vandut de catre compania Apple, astfel ca veti putea cumpara un smartwatch auriu la un pret destul de mic. Conform informatiilor oficiale, Pebble Time Steel urmeaza sa fie livrat catre sustinatori incepand cu luna iulie, insa desigur ca Pebble nu a reusit deocamdata sa isi respecte termenele de livrare pentru produse. Partea interesanta a Pebble Time Steel este includerea suportului pentru asa-numitele Smart Straps, sau bratari inteligente, acestea putand imbunatati functionalitatea produsului in diverse forme.

  Mai exact, aceste Smart Straps vor permite conectarea de senzori biometrici, a unui GPS, a unor baterii si a mai multor accesorii de acest gen pentru a imbunatati functionalitatea ceasului. Aceste bratari inteligente vor putea fi vandute de catre diversi producatori de accesorii pentru smartwatch-uri, iar functionalitatea aceasta ofera un imens avantaj Pebble-ului in fata Apple Watch. In ciuda faptului ca Pebble Time auriu seamana cu Apple Watch Edition, ca sa fiu sincer, daca mi-ar fi dat sa aleg, as prefera un ceas Pebble auriu cu optiunea de a monta bratari inteligente.