Apple anuleaza lansarea Apple TV 4

lansare apple tv 4Apple a anulat lansarea Apple TV 4 programata pentru WWDC 2015, modificarea planurilor avand loc la jumatatea lunii trecute, compania Apple realizand ca produsul nu este pregatit pentru lansare. Conform celor care cunosc detalii despre decizia luata de catre Apple in legatura cu Apple TV 4, produsul nu era suficient de bine dezvoltat in vederea oferirii catre consumatori, asa ca Apple a decis sa se scuteasca de o umilinta publica.

Apple trebuia sa lanseze un Apple TV 4 cu o telecomanda tactila si un SDK care permite instalarea de aplicatii si jocuri dintr-un App Store dedicat, insa se pare ca nici acest software nu va fi disponibil pentru dezvoltatori. Din moment ce Apple a luat decizia de a anula lansarea, este clar ca Apple TV 4 inca mai are destule probleme care trebuie rezolvate sau ca software-ul nu este deocamdata pregatit pentru a face tot ceea ce se zvoneste ca va face.

The company planned as recently as mid-May to use the event to spotlight new Apple TV hardware, along with an improved remote control and a tool kit for developers to make apps for the entertainment device. But those plans were postponed partly because the product was not ready for prime time, according to two people briefed on the product.

Apple nu a oferit vreodata detalii in legatura cu planurile sale privind lansarea Apple TV 4 si nici nu o va face in mod public pana in momentul in care produsul va fi intr-adevar pregati pentru lansarea oficiala. De altfel, era greu de crezut ca Apple va mai lansa Apple TV 4 din moment ce serviciul sau de streaming TV nu va mai fi disponibil pana anul viitor, asa ca probabil multa lume se astepta la aceasta decizie.

Ca de obicei, iDevice.ro va va tine la curent cu tot ceea ce se intampla in cadrul WWDC 2015 si aici veti putea afla toate noutatile iOS 9 si OS X 10.11, asa ca nu uitati sa reveniti in data de 8 iunie pentru a le descoperi. Intre timp puteti folosi aplicatia iDevice.ro pentru a primi notificari push pentru a afla cele mai noi stiri din lumea Apple.