iPhone 6S va fi prezentat pe 8 septembrie!

iPhone 6S prezentare 8 septembrieiPhone 6S va fi prezentat pe 8 septembrie conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute direct din Grecia, o persoana care ar avea surse in cadrul companiei Apple primind confirmarea privind data de prezentare. Aceasta informatie se leaga cu una aparuta aseara de la care aflam ca iPhone 6S va fi lansat in 25 septembrie, insa ambele au la baza, cel mai probabil, doar intuitia si o analiza a modului in care a gandit Apple prezentarile si lansarile de terminale iPhone din ultimii ani.

Nici aseara si nici astazi nu vorbim despre informatii exclusive preluate direct de la Apple cu privire la datele de prezentare si lansare ale iPhone 6S, insa este perfect posibil ca iPhone 6S sa fie prezentat pe 8 septembrie. V-am spus si aseara ca Apple va prezenta, cel mai probabil, iPhone 6S in a doua saptamana a lunii septembrie, in preajma datei de 9, cand se finalizeaza IFA Berlin 2015.

E extrem de putin probabil ca Apple sa prezinte iPhone 6S in prima saptamana a lunii septembrie, iar asta deoarece Apple nu lanseaza noile sale terminale mai devreme de data de 15. Avand in vedere ca Apple lasa o distanta de 9 – 11 zile intre prezentarea si lansarea unui iPhone nou, dar si faptul ca zilele de vineri reprezinta datele de 18/25, singurele probabile pentru lansari, logica ar fi lansarea din 18 septembrie.

O prezentare in 8 sau 9 septembrie facuta de catre compania Apple este mult mai logica decat una facuta in 1 septembrie, iar o lansare in 18 septembrie are mai multa logica decat una facuta in 25 septembrie. Apple a incercat in ultimii ani sa le ofere terminalelor iPhone cel putin 10 zile din luna septembrie pentru a-si spori vanzarile in al treilea trimestu al anului, iar in 2015 e putin probabil sa se schimbe ceva.

Acestea fiind spuse, prezentarea iPhone 6S din 8 septembrie este probabila, poate chiar posibila, iar lansarea iPhone 6S are cele mai mari sanse sa se infaptuiasca in 18 septembrie.