iPhone 6S va fi lansat in 25 septembrie conform Vodafone

iPhone 6siPhone 6S va fi lansat in 25 septembrie conform Vodafone, iar data furnizata este una relativ logica si probabila, insa cu sanse minime de a se infaptui. iPhone 6S va fi lansat pe 25 septembrie conform celor de la Vodafone Marea Britanie, informatia venind aparent de la oameni din conducere care si-ar fi anuntat angajatii in legatura cu perioada in care Apple intentioneaza sa lanseze viitorul iPhone.

Va spun inca de aici ca am foarte mari dubii ca Vodafone stie acum cand isi va lansa Apple viitorul iPhone 6S si nu cred ca o informatie de acest gen a fost oferita, insa data este intrutotul posibila daca ne uitam la lansarile dint trecut ale Apple. Anul trecut Apple a lansat iPhone 6 pe data de 19 septembrie in diverse tari de pe glob, insa anul acesta nu ar fi greu de crezut lansarea din 25 septembrie, desi un in 18 septembrie pare mult mai probaibla.

iPhone 6S va fi lansat pe 18 sau 25 septembrie

De ce cred eu asta? Ei bine pentru ca Apple va organiza, cel mai probabil, conferinta de prezentare a iPhone 6S in a doua saptamana a lunii septembrie, iar atunci va anunta lansarea iPhone 6S cel mai probabil in data de 18 septembrie. Apple are obiceiul de a lansa noile terminale iPhone la 9 – 11 zile distanta de conferinta de prezentare a terminalelor, iar 18 septembrie pare a fi cea mai logica data in momentul de fata.

Pentru ca iPhone 6S sa fie lansat in 25 septembrie, Apple ar trebui sa organizeze conferinta de prezentare in a treia saptamana a lunii septembrie, in preajma zilei de 15, acest lucru fiind putin probabil. E greu de crezut ca Apple va astepta pana la jumatatea lunii septembrie pentru a-si prezenta noul terminal iPhone 6S lumii intregi, iar lansarea atat de tarzie in luna septembrie nu ar ajuta-o sa obtina rezultate financiare bune.

In calcul trebuie luat si faptul ca IFA Berlin se desfasoara in perioada 4 – 9 septembrie 2015, iar Apple nu va dori sa isi intercaleze conferinta cu cea a multor altor producatori de smartphone-uri si tablete. Samsung va anunta Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Pay la IFA Berlin, asa ca Apple va dori cel mai probabil sa-si organizeze conferinta in 9 septembrie 2015.

Daca acest lucru va fi adevarat, atunci o lansare in 18 septembrie este aproape sigura si daca este sa va ghidati in legatura cu lansarea iPhone 6S, atunci aceasta data pare a fi cel mai probabila in momentul de fata.