Shaormel – sau cum sa-ti pierzi vremea cu o aplicatie pentru iPhone

ShaormelShaormel este aplicatia care probabil va deveni la fel de populara precum cea in care numarati bani pe ritmuri de manele, ea fiind facuta pentru cei carora le place sa manance shaorma nu doar in viata reala, ci si intr-o lume virtuala. Dupa cum ii spune si numele, aplicatia va permite sa ghidati un grasut care nu se satura din a manca shaorme, sau chilli, asta in timp ce se fereste gratios de caramizile aruncate inspre el.

Aplicatia Shaormel este, desigur, “facuta” de catre un dezvoltator roman numitMircea Guta, probabil fara vreo legatura cu binecunoscutul “rege” autoproclamat la manelelor. Separat de lungile sesiuni de alergare si ingurgitare de shaorme, Sharmel evita exercitiile fizice si sufera cand in locul unei shaorme prinde o caramida, insa probaibl il veti ajuta voi sa ajunga la finalul fiecarei “curse”.

Shaormel is an endless balkan rhythm-runner that puts you in the middle of the music, eating shawarma, chili and dodging bricks. Are you up for the challenge?

Aplicatia Shaormel este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Pretul initial:
Nume:
Shaormel

Gratuit

s





Developer: Mircea Guta
Categoria: Games


Descriere: Shaormel is an endless balkan rhythm-runner that puts you in the middle of the music, eating shawarma, chili and dodging bricks. Are you up for the challenge

Follow Us:
Facebook – https://www.facebook.com/ximdotro
Twitter – https://twitter.com/ximdotro…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.6 Mb