Apple Music – Apple vrea 100 de milioane de abonati

Apple Music BeatsApple Music va fi prezentat in cursul acestei seri de catre compania Apple in cadrul WWDC 2015, evenimentul urmand a incepe la ora 20:00 in San Francisco, California. Apple Music este un serviciu de streaming audio pe care compania Apple l-a dezvoltat special pentru utilizatorii sai din lumea intreaga, el urmand a le permite sa asculte muzica artistilor favoriti pe orice produse Apple, oricand doresc.

Apple va oferi Apple Music gratuit timp de trei luni de zile pentru utilizatori, urmand ca dupa aceea persoanele interesate sa plateasca suma de 10 dolari lunar pentru a beneficia de serviciul de streaming audio. Pentru ca Apple este foarte increzatoare, ea sper ca Apple Music sa convinga nu mai putin de 100 de milioane de persoane sa il foloseasca lunar de pe propriile produse Apple in urmatorul an.

Conform statisticilor existente in SUA, in momentul de fata exista 41 de milioane de utilizatori ai serviciilor de streaming audio, acestia fiind impartiti intre Spotify, Pandora, Google Music, Beats Audio si multe altele. Avand in vedere acest numar, Apple spera practic sa aiba de 2 ori mai multi utilizatori ai Apple Music decat numarul total al celor care folosesc asemenea servicii in SUA.

While Apple wouldn’t comment last week, a person familiar with its plans said Apple has an ambitious goal to sign up 100 million subscribers for a new streaming service that will cost $10 a month and compete with other on-demand services such as Spotify and Rhapsody. Beats users will be migrated over before eventually closing down, and buyers of songs and albums on iTunes will also be presented with the option to purchase a subscription instead.

Avand in vedere ca vorbim despre o cifra care va fi impartita in mai multe tari, ea este realizabila, mai ales ca Apple are o baza de utilizatori enorma care ii iubesc serviciile si sunt dispusi sa incerce orice. Cu 3 luni de perioada de proba gratuita, Apple Music are toate sansele sa indeplineasca obiectivele companiei Apple, asa ca va fi extrem de interesant de vazut ce fel de evolutie va avea el.

Acestea fiind spuse, va astept aici incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple in legatura cu Apple Music, iOS 9 si multe altele.