ControlF implementeaza o functie utila pentru iOS 8

ControlFControlF este un tweak disponibil din cursul acestei zile in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o noua functionalitate foarte importanta pentru aplicatiile instalate. Mai exact, ControlF poate reproduce functionalitatea combinatiei de taste Control + F ale unei tastaturi normale, rezultatul fiind deschiderea unei casute de cautare pentru anumite cuvinte sau expresii dorite, totul fiind disponibil cu un simplu gest in aplicatiile din iDevice-uri.

Add quick search functionality to any app you want through an Activator action! Quick and simple. Also add the ability to search Google for relevant results à la Chrome’s Tap to Search. Clear the previous results by starting a new search. There are no options to configure.

ControlF interactioneaza cu plugin-ul Activator pentru a permite controlarea functiei implementate dupa instalarea sa, astfel ca simpla efectuare a unui gest predefinit va deschide o casuta de cautare precum cea din imaginea de mai sus. Orice aplicatie din iOS poate beneficia de catre functionalitatea sa, ControlF putand fi descarcat la pretul de 1 dolar din repo-ul BigBoss al Cydia.